akp'nin felsefesi trollük'ten ibarettir zaten. ekonomi batar, ülke'de adalet namına bir şey kalmaz, eğitim boktandır, ama bunlar chp'nin sadece heykel yaptığını öne sürüp, internet üzerindeki insanları kanser etmeye devam ederler.
devamını gör...
katılmadığım önerme. çoğunluğu dünyadan habersiz ya ezanlar susarsa, ya camiler ahır olursa, ya hepimizi kafir yaparlarsa, ya hepimizi zorla tüp kuyruğuna sokarlarsa gibi safsatalara inanan hipnoz altındaki anadolu insanıdır. benim en çok anlamadığım kitle de maaşsız aktrollük yapanlar. hayır tek tanrınız olan para için de yapmıyorsanız bunu nedir yani amaç? asgari zeka sorunu yaşadıklarını düşünüyorum.
devamını gör...
su geçirmez bir gerçektir.
bazı saatler vardır ki arada sırada olsa doğruyu gösterir. ancak bunların doğruyu göstermesini bile beklemek abestir.
işleri güçleri orada burada trollük yapmak.
devamını gör...
şimdi akp veya mhp li olmayan herkes candaşları olan hdpkklılar gibi terörist oluyorsa katıldığım önermedir.
yok atatürkçüyüz biz milliyetçiyiz biz masalı okuyup hdpkk nın don lastiği olmayı kabullenip her evden bir oy vermeyi içine sindiremiyorum diyorsan zaten senden farklı düşünüyor diye kimseye troll demezsin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"akp'li olan herkesin aktroll olduğu gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim