#televizyon dizileri #final yapan diziler
dram / yerli
6 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

klasik aldatmalı, güç gösterileri yapılmaya çalışılan ve izleyici kitlesi baz alınarak yazılmış bir dizi. kadının akrep dövmesi dışında akreple alakalı olduğunu düşünemeyecek bir kitleye hitaben yapılmış gibi duruyor.
devamını gör...
başrollerinde demet akbağ- (perihan) ve evrim alasya'nın-(ferda) rol aldığı star tv dizisidir.

dizinin konusu alışılmışın dışındaydı. anne ve kızın düşman olduğu bir dizi pek hatırlamıyorum. ayrica demet akbağ gibi usta bir oyuncunun rol almasından da anlayabiliriz.

demet akbağ'ın canlandırdığı perihan güçlü bir kadındır. zengindir. kızı berna ve torunlarıyla güzel bir hayat sürüyordur. ferda'da perihan'ın kızıdır. fakat yıllar önce kızı ferda'yı terkedip onunla iletişimini kesmiştir. ferda ise binbir zorlukla bir kuaför dükkanı açar ve kızı merve ile yaşamaktadır.

ferda annesinin onu terketmesi ve zenginlikten/ kendi hayatından mahrum bırakmasından dolayı intikam almak için öz kardeşi berna'nın eşi fikret ile birlikte olur. fakat berna bir gün eşini ve ferda'yı bir evde basınca olaylar kopar. ferda öz kardeşini öldürür.

dizi de bu noktada başlar. bu cinayeti 3 kişi biliyordur. ferda, fikret ve aras.

fakat ferda'da yıllar önce kendi gibi belalı bir tip olan ahmet'ten ayşem adında bir kız çocuğuna hamile kalmış, annesinin yıllar önce onu terkettiği gibi o da kendi çocuğunu terketmiştir.

yukarı da yazarımız dizinin adının neden akrep olduğunu sormuş. çünkü dizi anne ve kızın birbirinden bu derece nefret etmesini konu alıyor. perihan kızı ferda'yı hep bir akrep olarak görmüş ve onu kendi zehiriyle öldürmek istemiştir. evet yanlış duymadınız kızını zehirleyerek öldürmek ister. fakat ferda'da annesinin akrep olduğunu ve tek kurtuluşun kendi zehri olduğunu söyler. en son da perihan kansere yakalanır.

güzel diziydi fakat 26. bölümde final yapmıştır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"akrep (dizi)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim