bursa'nın merkezi semtlerinden biri.
devamını gör...
kadıköy'e çok benzettiğim bursa semti.
devamını gör...
önceden rocker kızlar vardı. şimdi suriyeliler.
devamını gör...
genellikle yaşlı ve suriyeli kesimlerin takıldığı bursa'nın bir semti.
eskiden lise çıkısında hep oralarda olurdum. bir şey var mı deseniz yok açıkçası. ilk kivi çayını orada içmiştim. şimdi tabi adımımı dahi atmıyorum oralara... ortam cok değişti.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
burç sinemasını barındıran cadde. bir zamanlar kent meydanından kapalı çarşıya ordan heykele sonrasında inegöl pasajını dolaşıp bu caddeden aynı şekilde yürüyerek merinosa oradan da evimize otobüsler ile geri giderdik. kışın yürümesinden çok keyif aldığım bir caddeydi. haftasonları çok kalabalık. ama tarihi ile bursanın havasını koklamak isteyenlerin yolunun muhakkak düşmesi gereken güzel yerlerdendir. zaten ulu camiye yolu düşenlerin yolu muhtemelen oraya da düşer.
devamını gör...
bursa'da bir semt değilmiy di? çekirge'nin oralardan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"altıparmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim