tünelin ucunda mahmut hocayı görmüş gibi hissettiren eşiktir.

edit: aptal kelimesi tdk'da; 'zekâsı pek gelişmemiş, zekâ yoksunu, alık, ahmak, alık salık' şeklinde tanımlanmıştır.
ahmak ise: 'aklını gereği gibi kullanamayan, bön, budala, aptal' şeklinde tanımlanmıştır.

bu başlıkta aptaldan kasıt ahmaktır.
devamını gör...
genelde kendi söylediği kelimeye ters bir tavır büründüğü zamana denk gelir. sen uyardığında ise "ben öyle bir şey demedim!" der. neyse ki son 20 yılda video olayı gelişti de kanıtlayabiliyorsun.
devamını gör...
sadece kendinden daha zeki biriyle karşılaşana kadar aptal değilsindir misali bu ana erişinceye kadar maksat zaman geçsin.

türlü başlıklar altında linç edelim aptalı. hep beraber linçleyelim. çünkü aşırı zekiyiz hak ettik bunu yapmayı, kafamız reaktör çekirdeği gibi çalışıyor. kültürden de geberiyoruz. gömelim gitsin.
devamını gör...
iç sesle tartışmayı bırakınca geçilen eşik. içerden gelen telkinler bi zaman sonra 'ulan ne gerizekalıca şeyler lan bunlar' diye karşılanmaya başlanır. bu aşamadan sonra yapılması gereken, kendinden daha doğru düşünebilen birini bulmak...
devamını gör...
bazı başlıklarda yaptığım eylem. paragraflarca yazıyorum, anlatıyorum. sonra anlamayacak ki diyip siliyorum. güzel bir etkinlik oluyor en azından yazarak rahatlıyorum.
devamını gör...
karşımdakinin anlamaya, öğrenmeye niyeti olmadığını anladığım yerdir. ondan sonra dinlemem de. kafamda yapılacaklar listemi gözden geçirmeye başlarım çoğunlukla.
devamını gör...
z kuşağının böyle bir kaygı taşıması da ilginçtir hani.
devamını gör...
kendime yaptığım en büyük iyilik olduğunu düşünüyorum. bir olay hakkında uzuuun uzun anlattığım halde karşı tarafın anlamak istemeyip,kendimi yorduğumu gördüğüm an bu olaydan vazgeçtim.
devamını gör...
ne anlatırsan anlat yine de kendi bildiğini savunup benim söylediklerimi reddedeceği için uzun bir süredir tartışmaya girmiyorum.
devamını gör...
bir aptalla asla tartışmayın ...
devamını gör...
aptallıklarını anlamadıklarına kendini ikna ettiğin o an.
devamını gör...
ikinci cümleden sonra yaptığım şeydir.
devamını gör...
bazen tam cümlenin ortasında gelen eşik. hiç acımam, yarım bırakırım o cümleyi. "kendime değer vermeye çalışıyorum" davranışıdır. baştan tartışılmaya girmeseydim, "kendime değer veriyorum" davranışı olacaktı da napalım, zararın neresinden dönülse kardır.
devamını gör...
kimin aptal olduğunun artık karışmaya başlaması.
net.
devamını gör...
olgunluk.
devamını gör...
lisede biri benim üstüme yürümüştü ben kendi düşüncemi en insani yollarla söyledim diye o gün dedim ki aman be kızım bırak aptallar aptal kalsın.
devamını gör...
benimle tartışmaktan vazgeçenlere bir sormam gereken nokta. neymiş onları tartışmaktan vazgeçirdiğim eşik, ben de merak ettim.
devamını gör...
(bkz: eristik diyalektik) kullanan biriyle tartışırsanız her zaman kaybedersiniz.çünkü amacı hakikati ortaya çıkarmak değil haklı çıkmaktır.
devamını gör...
doğru bildiği yanlışları bu denli inanarak ve mücadele ederek savunan bir tür yoktur.
her defasında insanlık yapıp ispatlarla inandırmaya çalışsam dahi, sonunda haklısın be abi benim cahilliğim dediğim bir tür. olmassada olmazlarımızdan.
devamını gör...
aptal var aptal var. eğer bu ne desem anlamayacak dersem vazgeçerim, yok bunda iş var 2-3 saat uğraşırsam olur dersem devam ederim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aptallarla tartışmaktan vazgeçme eşiği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim