sütlü çikolata rengi bir tene ve büyük kara gözlere sahipse size önünüzü şaşırtır. büyük çoğunluğunun kapalı olması ise işin üzücü kısmı tabii...
devamını gör...
güzel kadınlardır.

edit: fiziksel özelliğinden bahsediyorum bir tek çünkü hiç arap kadın tanımadım huyu suyunu bilmem. teşekkürler. ayrıca güzel olduklarını söylemiş miydim?
devamını gör...
güzel kadınlar. genel itibarıyla zaten kadın başlı başına güzel bir varlık ama onun dışında doğu'nun kadınlarının her zaman için ayrıcalıklı bir güzellikte olduklarını düşünürüm yani bence öyle.
devamını gör...
çok işveli, cilveli kadınlar. ve kocaman sürmeli gözler.
devamını gör...
büyük siyah gözler, esmer bir ten ile kısa ve yağlı bir vücuttur. (bkz: çirkin)
devamını gör...
arap kadınlarının kapalı olduğuna dair bir ön yargı var.
uzakdoğululara türkiye kadınlarının nasıl bulduklarına dair soru sordukları videolar var internette. onlarda türk kadınlarının burkalı olduğunu düşünüyor.
bu önyargıyı nasıl kırsak acep?
www.dailymotion.com/video/x...
devamını gör...
otele s.çar çoğu. arapların pis olduğu söylenir zaten hep.
devamını gör...
dünya'nın en güzel gözlerine sahip kadınlardır, bir diğerleri de acem kadınlarıdır zaten. bir arap kadınına aşık olmak hayatınızda yapabileceğiniz en büyük hatadır, çünkü kurtulamazsınız.
devamını gör...
arap kadınlarına çok üzülürüm. kuluçka makinesi gibi kullanılıp üstüne üstlük başka birkaç kadınla bu pozisyonu bile paylaşmak zorundalar. giyimlerine kuşamlarına kendileri karar vermeden içine doğdukları ve kendilerine diretilen dine göre yaşamak zorundalar. alınıp satılan mal gibi görüldükleri topraklarda insan kalıntısı erkeklere hizmet etmek zorundalar. çocuk doğurup büyütmek ve hayatlarını tek bir kişiyle tek bir şekilde geçirmek zorundalar ki bu kişiyi de kendileri mi seçti muamma. nokta atışı buldun buldun, bulamadın geçmiş olsun yine de evlenmek zorundasın. bu saydıklarım geride kalmış arap toplumları için geçerli. elbette ki bir tık daha ileriye gitmiş toplumlar var ama hâlâ saydıklarımın bir kısmı maalesef onlarda da geçerli.

dipnot: atam, sana çok teşekkür ederim.
devamını gör...
bazıları güzel olabiliyor.
devamını gör...
onu bunu bilmem de mekke'ye yerleşip kureyş kabilesinden insanlarla tanışmak, o insanların bugün ne yaptıklarını, nasıl yaşadıklarını görmek bilmek isterdim. ve mümkünse bir mekke'li hanımla evlenmek isterdim.
dinin doğduğu topraklarda yaşamak ve o bölge insanıyla evlenmek. güzel olabilirdi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"arap kadınları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim