kör medyum baba vanga’nın 2025 yılına dair öngörüsü, dünya çapında düzenlenen büyük bir spor etkinliği sırasında uzaylılarla temas yaşanacağına işaret ediyor.

kör medyum baba vanga, yaptığı açıklamaların ürkütücü derecede doğru çıkmasının ardından komplo teorisyenleri arasında kült bir figür haline geldi.

11 eylül saldırılarını ve covıd-19 salgınını önceden haber verdiği iddia edilen kör medyum, aynı zamanda insanların bu yıl uzaylı yaşamla temas kuracağına dair dünyayı değiştirecek bir kehanette bulundu.

2025 yılına ait bu yeni kehanet, büyük bir spor etkinliği sırasında "gökyüzünde yeni bir ışığın" ortaya çıkacağını ve dünyanın dört bir yanından insanların bunu göreceğini öngörüyordu.

baba vanga'nın vizyonunda, olay sırasında bir ufo'nun belireceği ve insanlığın ilk kez uzaylılarla tanışacağı anlatılıyordu. kahin, bunun korku değil, cevaplar getireceğini ileri sürdü.



buradan
devamını gör...
1996 yılında ölmüş bir kişinin nasıl yeni kehaneti olabilir. yıl sonuna 6 ay var. bakalım bu süre zarfında uzaylılar ortaya çıkacak mı?
devamını gör...
bunlardan bin şey söylüyor biri tutunca havaya giriyorlar.
devamını gör...
doktor doğru söyle haberleri paylaşırken çok eğleniyorsun değil mi?

yani baba vanga dedikleri çok uzun zamandır dünyada bile değil. gerçi adında baba var ama kadın olduğunu biliyorum. bir de osmanlıda doğmuş yani aslında bizden biri. palavrası daha çoktur şimdi onun. glck.
devamını gör...
bayram geleneği haline geldi. her bayram bir kehaneti üfürülüyor. daha yaratıcı olunuz.
devamını gör...
zombi galiba.
devamını gör...
(bkz: osur osur ipe diz)
devamını gör...
biz halen bile bu yüzyılda antik kurban ritüeliyle ortalığı kan kokusuna boyayan bir ırkın ahfadıyız. bizim için kehanet hafif kalır. batı toplumlarında da bu ortaçağ kalıntısına ilgi duyan kesimler var. medyaya da malzeme gerekli.. yoksa sizde mi yediniz.. :)
devamını gör...
''suriye'nin anadoluyu işgal edeceği'' yönünde ki kehanetinin gerçek olmasından sonra korkmaya başladığım kör kadın

bakalım bu eski kehanetin yeni ortam salması doğru çıkacak mı?

gerçi on yıldır bir türlü uzaylı teması olmadı ama hep ''-cek -cak'' dendi
devamını gör...
ana dilinde okunmalı, türkçe'ye çevirince anlamı kayboluyor.
devamını gör...
ben kehanetlerin bu şekilde adı sanı duyulmamış, normal insanlar tarafından verileceğine inanmıyorum. dinler tarihine hakim olan herkes bilir ki, gerçek kehanetçiler, tanrı tarafından yönlendirilir ve insanı aşan çok büyük güçlerle donatılırlar. bu güç, bir noktada mutlaka insanlığa malum olur.

mesela:

1. hz. ibrâhim, bâbil hükümdarı nemrud tarafından ateşe atılmış, ateş onu yakmamıştır.

2. hz. isâ’nın allah’ın izniyle çamurdan kuş yapıp, üfleyince kuşun canlanması ve uçup gitmesi, ölüleri diriltmesi, anadan doğma körü ve alaca ten hastalığı olanı iyileştirmesi, havârîlerin isteği üzerine gökten bir sofra indirmesi, evlerde yenilen ve biriktirilen şeyleri haber vermesi.

3. hz. musa’nın elindeki âsânın yılan haline gelmesi ve fir’avun’un sihirbazlarının ip ve sopalarını yutuvermesi, elini koynuna sokup çıkardığında elinin eksiksiz ve bembeyaz olması, düşmanın arkadan sıkıştırdığı sırada asâsını denize vurunca denizin yarılıp, isrâiloğulları’nın açılan denizden geçmesi, firavun ve ordusu geçeceği sırada denizin kapanmasıyla onları boğması.

4. hz. muhammed'in bedir savaşı gününde, düşman ordusunda kimlerin nerede öleceğini bildirmesi ve bunun savaşta gerçekleşmesi.


yukarıda var olan bilgiler bağlantı kaynağından alınmıştır.


görüldüğü üzere, her "kahinim" diyen kahin olmuyor. böyle şeylere çok itibar etmemek lazım. bu iş artık piyasa haline geldi çünkü. bütün işsiz- güçsüz ve yalancı tayfa, astroloji/ ruhani koçluk vb saçma sapan hizmetlerle dünyayı götürüyor. yapmayın yani. kendinizi böyle kullandırmayın, bu ülkede para zor kazanılıyor. bu insanlar sadece sömürü kültürüdür.
devamını gör...
haberi yazan kişi karşısındaki kitleyi o kadar salak yerine koyuyor ki, 30 yıl önce ölmüş bir kadın yeni kehanette bulundu diyebiliyor.

ölene kadar söyleyip de tutmuş 1 tane bile kehanetinin olmaması ayrı bir ironi bak.
devamını gör...
(bkz: öldü demediniz mi lan)
devamını gör...
yeni değil, sadece iddia bu yılı kapsadığı için güncel veya gündemdeki denilebilir.
devamını gör...
uzaylı mülteci akını loading...
gelin annem siz de gelin. bi siz eksiktiniz.
devamını gör...
at yalanı seveyim inananı.
insanların bu çağda hâlâ falcıya, büyücüye, kehanete inanması bir bana mı tuhaf geliyor. üstelik aynı insanlar bir dine inanıyor oluyor ve genellikle dinler böyle şeylerin olmayacağını, geleceği sadece tanrının bildiğini falan söyler. üstün insan olarak inandıkları peygamberleri var dinlerin, farklı kişiler olsa da. buna rağmen hepsinin peygamberi en nihayetinde ölmüş kişiler. diyeceğim o ki onlar bile geleceği söylemezken, ölümlü birer insan olarak herhangi birinden çokta farklı yaratılmamışken; böyle sıradan birinin laflarına inanmak biraz tuhaf geliyor bana.
bir ara şirince'ye toplananlar olmuştu kıyamet kopacak diye. adamın kendi inancında yeri yok, başka inançtaki kıyamete inanıp ona göre reaksiyon alıyor. gerçekten enteresan.
devamını gör...
yani basliğa böyle yazinca sanki baba vanga hala sağ ve kehanette bulunuyor gibi olmus.kadın öleli kac yil oldu kimbilir..
devamını gör...
(bkz: ay ne olur olsun)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"baba vanga’dan yeni kehanet" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim