rektörü başta olmak üzere akademisyenlerinin uluslararası yayın ve atıf sayısı, kütüphanesindeki kitap sayısı ve her yıl üniversiteye alınan yeni kitap sayısı, elektronik veri tabanlarına üye olmanın gereksiz masraf olarak görülmemesi, akademisyenlerin kuruma aidiyet hissinin kuvvetli olması, üniversiteye yerleşen öğrencilerin sınav sıralamasının 1-5.000 aralığında olması aklıma ilk gelen başlıklardır.
devamını gör...
kalite yönetimini kurum kültürü haline getirip yökak ((gbkz: yükseköğretim kalite kurulu)) tarafından yetkilendirilmiş bağımsız dış değerlendirme kurumlarından akreditasyon sertifikasına sahip olması kurumun kalitesini gösteren bir unsurdur.
devamını gör...
rektörünün akp'li olup olmadığı.
ya da oraya o sayede gelip gelmediği.
devamını gör...
unisex tuvaaalet..
devamını gör...
oksijen dahil herseyden para kesip kesmediği,öğrenci islerinin calışma hızı, uluslararasi hakemli dergilerdeki hakemli yayinlari ve bu yayinlardan yapilan atıf sayisi,kutuphanesinin merkeze uzakligi ve kapasitesi vd.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir üniversitenin kaliteli olduğunu anlama yolları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim