bir bogazicili kızımızın seslenisi.

guzel kızım
dısarda yaprak sarma yaptırtıp ben yaptım deseydin.
aklın burda calısmamıs:)
devamını gör...
queen elizabeth, kamyon tamirciliği eğitimi görmüş, 2. dünya savaşı sırasında günde 8 saat işçilerle birlikte vardiya usulü çalışmış, 22 ila 40 ton arasındaki kamyonları tamir etmiş, akşamları da buckingham sarayına gitmişti...( şaka yapmıyorum...gerçekten!!)
devamını gör...
(bkz: boğaziçi mezunu bize mal bul)

italya'da güzel sanatlar okudum sonra ülkeye dönüp askere gittim afyon'da yüzlerce kekonun alışveriş işini gördüm, okuma yazma bilmeyenin şımarıklıklarını bana ahkam kesmesini dinledim yaprağı gel ben sarayım ellerim böyle oluyor.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
(bkz: boğaziçi magnezyum benden yaprak sarma)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"boğaziçi mezunuyum benden yaprak sarma istiyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim