on yüz bin baloncuk yutup yazar olmuştur.

tebrik ederiz efeem.*
devamını gör...
anime, oyun ve kitap seven babayiğit yazar... bunların üçüyle meşgul olmadığı zamanlarda nodle yer...severiz kendisini:)
devamını gör...
#508578 nolu girdiyi düzeltmek isterim; kendisi tam bir orta-dünya yerlisidir*, gandalfa tükürmüşlüğü vardır. boş olduğu gecelerde pizza yer ve orta dünyanın asayişini sağlar öylede yüce gönüllüdür. eski yazar badilerimdendir. ayrıca kafasına kalp atmak istediğimdir. *
devamını gör...
hep mutlu olmasını istediğim, hani anneler der ya "imkanım olsa pamuklara sarardım" şeklinde cümleler, pambıklara sarmak istediğim* hiç üzülmesini istemediğim, ortak zevklerimizin çok bol olduğu, kendisine karşı çok bol bir sevgi beslediğim insan. o da iyi ki var!
devamını gör...
hi joey! yemeğimizi paylaşmayı sevmeyiz, pizzayı ise taparcasına severiz.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bu da müziğimiz;

devamını gör...
'beraber saçmalayabilirsin' yazarı.
burada nadir saçmaladığım ay ne diyorum ben nadir konuştuğum yazarlardan. yani şimdi 3 bilemedin 402 kişi var bu listede.

en birincisi olur mu? olabilir ama ilk üçte kesin var. beraber şöyle olabiliyoruz daha ne isterim yahu?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bazen ciddi başlıyoruz ama sonu yine oralara varıyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kendisi aynı zamanda büyük bir ifşacı. #1117385 yazmış olduğum şu masumane tanımı nickaltıma gelerek yalanlamıştır. #1117677 hayır doğru mudur? belki doğrudur. bilemeyiz en azından okuyanlar bilemez. kim bilir ben bilirim. o bilmez bak bilse de yalanlarım. kanıt var mı kanıt heh?

kendisiyle konuştuğumuz konular akışa düşüyor bundan biraz tırsmıyor değilim. yüksek yerlerde tanıdıkları olabilir veyahut kendisi yüksek yerde olabilir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
böyle olması muhtemel durum ama siz yine de çaktırmayın aksi mümkünse hepimizin topuklarından vurdurabilir. ya da uçmağa gönderttirebilir benden söylemesi.
canım yazar ne çok seviyorum yaaa..*

pattis kabuklarıyla ilgili bir derdi var çok anlayamadım. içine belkim gollom kaçmıştır emin değilim. bu arada inekleri çok sever. atları da seviyor. hee beraber para biriktirip dinazor almayı planlıyoruz ama bahçede geleni geçeni yer diye de korkuyoruz.

hakkında çok çeşitli rivayetler var. onları buraya taşısam mı, taşımasam mı? emin değilim. diksiyonu düzgün, yakışıklı mı yakışıklı, pek kibar pek, komikli bir bireymiş. kaynak açıklayamıyorum. açıklasa mı neyse kalsın gizli kaynak iyidir sağlığa daha iyi gelebilir. şimdilik gizli kalsın. kaynak kendini açık ederse o zaman düşünürük.

şimdi efem. kendileri iyi yazıyor hoş yazıyor. ee accık ucundan kankimiz de oluyor şimdi övsek suç yersek suç burada bırakalım diyorum.

takip edin, okuyun, az konuşun zaten kendiniz bizzat göreceksiniz ne demeye çalıştığı mı? ne demeye çalışıyorum? *

pek kıymetli sayın yazar. keyifli sözlükler. hade ben gaçtım.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sipariş ettiği 14 kitap bugün eline geçti diye mutluluktan uçan şahıs. sabahtan beri her yere yazmış aman da kitabım şöyle de geldi, hey hey hey falan… ben mutsuzum. 14 kitap… her birini üç günde bitirse (ki çalışmasaydı daha çabuk bitirirdi eminim) babılssız geçecek 42 gün demek. öf ve de pöf. niye yapıyorsun böyle şeyler? kitaplarını da kıskandım, mutluluğunu da.

bi ara twitterda dönen efsane bi twit vardı; komşum çiçeği açtığı için musmutlu, herkese çiçeğini anlatıyor. ne bu mutluluk? gelir, çalarım çiçeğini. gibi bi’ şeydi.

gelir, çalarım kitaplarını!
devamını gör...
ben bu nickaltına neden geldim? niçin geldim? nasıl geldim? bunu izaha gerek yok. gördünüz, tıkladım geldim! (görmemişte olabilirsiniz) ama, gelmemişte olabilirim. gelmişsem gelmişimdir, grlmemişsem gelmemişimdir. görünen köy... uzakta değildir. buraya geldik de sonradan gelmedik mi dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden geldim? kim getirdi lan beni buraya?!

aramızda bir takım diyaloglar dönüyor ve bazen hiç birinin bir anlamı olmuyor sayın yazarla. kimi zaman ölümüne dedikodu kimi zaman ölümüne saçmalama kimi zaman da mantıklı olmaya çalışıp hue'ye bağladığımız şeyler bunlar.

en yeni ama en sağlam kankam hea valla gecenin bir yarısı mesajlayabilirim kendisini aynen kendileri de beni. 'sen hayırdır?' demeyiz. belki de deriz sağımız solumuz belli olmaz bizim.

akışta gördüğüm kankacılık başlıklarına binaen sanırım içimde durduramadığım bir nickaltı girme eylemi tetiklendi. ee uzun bir ara vermişiz nickaltı girmeye malum. bazı anlamsız duygulara bürünüp bir iki adım geri çektiydim kendimi. 'tavşan dağa mı küsmüş? dağ tavşanı mı kovmuş?' durumları hasıl olmuştu. neyse işte kırılgan insanım zaar. (şaka be şaka hemende ciddiye almayın beni)

neyse efem gelelim yazara. gelelim mi yazara? gelelim gelelim noluuurr. sayın yazarı kankam ilan edip nickaltından uzaklaşmaya çalışacağım. zira' parsel parsel eylemişler nickaltımı'ya bağlamadan buralardan uzaklaşmam lazım.

hee dc' ye gel mesajı attıktan sonra buradan saatlerce mesajlaştığımızı fark etti mi bilmiyorum? umarım o da benim gibi fark etmemiş dedikodunun anasını ağlattığımız o dakikalarda boğulup dedikodunun d'sini duyunca şuurunu kaybetmiştir. bir takım harfleri üzerime salmadan kaybolayım maazallah üç harfliler tehlikeli oliyyy.
pek sevgiler sayın kanka yazarım.
devamını gör...
'küstüm, konuşmuyorum hıh' yazarı.

sessiz sedasız ortalıktan kayboldu. ben durur muyum? yoo. ben de ona kayboldum. sonra yok efendim ben sana uçak attım sen bana yoo dedin. yok efendim ben sana güldüm sen bana dil çıkardın. yok efendim ben dedikodu anlattım sen beklediğim ilgiyi göstermedin. yok efendim, yok efendim...

ben küsüm bilesin hıh.

ee naber ya?
nerede kalmıştık?
hahahah.
devamını gör...
internet aleminde ortadan kaybolmaya, internet detoksu deniliyor sanırım.
ortadan kaybolan damat; vermicem sana kızımı. vecihi gibi olacan...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
'uyan bilbo aç gözünü, dinle banu'nun sözünü. vermişim sana öğüdü, dinle bilbo, anla bilbo. uyan, uyan şşş, uyan, uyan, uyan uyan.' şeklinde türkü çığırarak nickaltına hücum ettiğim yazar.

arkadaşım neredesin sen? hayır neredesin?
hayır yani neredesin?

canım çok sıkılıyor. hadi kap gel topunu acuk sektirek mektirek kafamızı dağıtak. olmadı dedikodu yaparuk bak çok birikti. aman sabahlar olmasın. sen kendini çok kaptırdın doğaya, taşa, toprağa, ineğe... kop gel kopp.
devamını gör...
kendisini sözlükte ne zamandır görmediğimden eksikliğini hissettiğim (gerçi sanırım artık dönmüş ama bilemiciim), kitap edebiyat kulübü'nün ilgili üyelerinden biri, tanımlarını okumayı sevdiğim sözlük yazarı ayrıca.
umarım her şey yolundadır, sağlıkla kal bubble.
devamını gör...
şiirlerini severek okuduğum suser. her bir şiiri muhteşem muhteşem. gerçekten harika bir enstantane, harika bir trans hali, fatih bunu kaçırdın evladım çünkü istanbul'da sabah daha olmadı.
devamını gör...
kanğalarımı göbüş fetişizmine birer birer kurban veriyorum.

,''
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel''
devamını gör...
doğum günün, mus-mutlu olsun nan.
mucks.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bu da, doğum günü mumunu üflerken dinlediğim; senin çok sevdiğin, benimse kasvetli bulduğum şarkı.
devamını gör...
geçmiş doğum gününü kutladığım yazar tanesi.
devamını gör...
türkülü arabesk müzikli yıkıklar gecesi yapmayı sevdiğim biraderim.


hediyem yoktur ki dosta götürsem
iki damla yaştan gayrı
nem kaldı nem kaldı nem kaldı

iki damla yaştan gayrı
nem kaldı nem kaldı nem kaldı


devamını gör...
kişisel iletisi fevkaladenin de fevkinde olan über alles yazar. güldüm.
devamını gör...
eski kişisel iletisine hayran olduğumunun yazarı. keşke silmeseymiş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bubbles of death" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim