solgar düşmanı kezo tümcesi. bütün multivitaminlere, ek besinlere düşman bu insanlar. o kadar kimyager biyolog doktor bilmiyor meyve yeneceğini, bu biliyor. her şeye düşman bu insanlar. aşka da düşman. mutlu insan görünce kuduruyorlar. bunların inadına ölümüne gülelim arkadaşlar.
devamını gör...
kaç porsiyon meyve yeterli vitamin ediyor bizi aydınlatsın dediğimdir. günlük bir porsiyondan fazla meyve tüketimi fayda değil zarar getirir. ayrıca organik üretim de olmayan birçok meyvede hiçbir vitamin yoktur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bunun yerine meyve ye" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim