hayvan gibi bakmayıp sadece göz ucuyla süzerse normal insandır. memenin içine girecek şekilde bakan şüphesiz ki sapıktır.

sonuç itibariyle gözlerimizde perde yok ama aşırısı olmaz hemşerim, ters durum bu. yine kimse kusura bakmasın.
devamını gör...
bakmama çabası takdir edilir. bakmamayı becerebilenler daha farklı konumlandırılır.
devamını gör...
bir kere bakıp başını cevirse tamam da iki saat dik dik bakmak ne ya .
devamını gör...
beyin ile gözlerimin arasında yapılan ufak toplantı sonrası gözlerin toplantıda söz hakkı kazanarak gözlerin bakmaksıdir.
devamını gör...
kadın hoş görünmek veya canı öyle istediği için giymiştir. kişi de denk gelince bakıp geçmişse sıkıntı yok. (kadın bakmasını istiyorsa durum farklı. eş, sevgili vs.)

lakin öküzün trene baktığı gibi bakmak sapıklıktır. kaldı ki tamamıyla kapalı bir insana bakmak da aynı şeydir. burada önemli olan dekolte değil, insanların zihniyetidir.
devamını gör...
ister istemez göz kayması olur.
ben çocukken kaldırımda yanımdan mini etekli bir kadın geçmişti. hayatımda ilk defa böyle minicik etek giyen kadın görünce refleks olarak kafamı çevirdim kadının eteğine baktım. ben bakarken arkamda yürüyen adam da kafasını çevirmiş o da kadının eteğine bakıyor. sonra ben gözümü etekten çevirdim, eteğe bakan adama bakmaya başladım bir süre. hayatımda gördüğüm farklı bir bakışma açısı yaşadım.
devamını gör...
ayıp ayıp
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
şu şekilde bakmadığınız takdirde sıkıntı yok bence. dekoltenin amacı ufak da olsa dikkat çekmek değil midir biraz da zaten?
devamını gör...
empati kurabildiğim durum. aynı şekilde gri eşofman * altı giydiğimde de benzer durumlarla karşılaşabiliyorum. kim aç, kim tok, direkt belli olmakta.
devamını gör...
yani bakmayan erkekleri tebrik ediyorum bakmamalilar da zaten ama insanın gözü gidiyor ister istemez. ben mesela takılıyorum diyorum ki niye acaba neden? anlamaya çalışıyorum bir insan neden göğsünü açar? e herkesin bakmasindan da rahatsızlık duyacaksın bu da kesin . bu psikolojiyi çözemeden çaresiz yoluma devam ederim
devamını gör...
aslında bu durum "giz" ile açıklanabilir. açığa çıkarılmamış, tam olarak gizlenmemiş, erotik çağrışımı güçlü, estetik bir uzuv var ortada. bu nedenle de ister istemez ilgi çekici bir durum oluşuyor. insanların örtünmekten giyinmeye geçtiği dönemlerden beri de her zaman ilgi çekici olmuştur. her şeyin tabu olarak yaşandığı bizim toplumda ise bu durum fazlaca abartılı yaşanıyor.

asıl olan ise bakmak ile görmek arasındaki fark. karşındakini rahatsız etmek istemiyorsan, gördüğün şeye bakman gerekmiyor.
devamını gör...
bir usta çatalı değildir
devamını gör...
bakmakla kalmayıp, "göğüsleriniz çok güzel" der, "teşekkür ederim"i alırım.
çirkin olmadığım için iltifat olarak sayılıyor. çirkin biri olsaydım, taciz olurdu.
devamını gör...
bakarız niye bakmayalım şaka şaka hafif hafif bakılmalı biraz muzurca biraz tebessüm ederek.
devamını gör...
ya zaten dekolte giyen kadında memeleri havalandirayim ter kokmasin diye giymiyor dekolteyi, guzel olani gostermek icin giyiyor sonucta.
sapık deyin isterseniz ama ben goz ucuyla bakarim, bakmam diyeninde yalan soyledigini anlarim.
muhim olan iceriye sutlac, jole gibi tatli dokmek hissine dur diyebilmek.
devamını gör...
çirkin biri de bir şey söylese hoş biri de herhangi bir şey söylese ağzına yapıştırırdım her şekilde çünkü iltifat değil gayet tacizdir bu. çirkinine de yakışıklısına da başlatmasınlar. böyle sapıklarla aynı ortamda kalmaya devam edilmemeli, kalkıp gidilmeli.
devamını gör...
bir defaya mahsus ilk gözlerine bakar merhaba derim, sonrada bakışımı biraz aşağıya çevirip sizede merhaba derim.**
bilemiyorum altan, illede gözleri oradan kaçırmak çok itici gibi geliyor bana. bir defaya mahsus ilk gözlerine ardından da memelerine bakarım. ama bir daha bakmamak, göz tacizinde bulunmamak gerekli.
devamını gör...
göz hakkı
devamını gör...
komik, hoş karşılanır bir tebessümle bence olabilir çünkü denildiği gibi; göz hakkı.
devamını gör...
gösteriyorsa bakman ve beğenmen içindir. görgü kuralları gereği bunu saklaman ve hayranlığını başka şekillerde göstermen beklenir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dekolte giyen kadının göğüs çatalına bakan insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim