partisinin grup toplantısında konuşma yapan devlet bahçeli abd başkanı joe biden ve eski kktc başkanı mustafa akıncı'ya tepki gösterdi.

abd’nin yeni başkanı, ermeni lobilerinin gözüne girmek zihniyeti ile sözde soykırımı tanıyacağını duyurmuştu. sonunda lobilerin oyuncağı olduğunu, yalana sımsıkı sarılarak ispat etmiştir.

biden’ın 24 nisan tarihli yazılı açıklaması tarihe kara bir leke gibi düşmüş türkiye abd arasındaki köprüleri dinamitlemiştir. biden bayat bir tat vermeye başlamıştır

biden’ın söz konusu beyanı türk milleti nezdinde hükümsüzdür.

soykırım çetelesi tutanlar, gerçekten medenilerse kendi bastıkları zalim ayak izlerine, kan ve dehşet çukurlarına dikkatle bakmalı. 1915 olaylarında hayatlarını kaybedenleri onurlandırdıklarını dile getirmiştir. nasıl onur katacakları başka bir tartışmanın konusudur.

biden iftira kampanyasına kurşun askerlik yapmakla kalmamış bir de konstantinopolis ifadesi kullanmıştır. osmanlı’da böyle bir şehir yoktur, bizim istanbul’umuz vardır ve dünyanın en büyük türk kentidir.

kaynak
devamını gör...
sayenizde sayın bahçeli, sayenizde...
devamını gör...
değil biden usa de kendisinin adını bilen üç tane devlet görevlisi olduğunu düşünmüyorum.
devamını gör...
bahçeli yi ülkede kimse sallamıyor. bahçeli'nin sözleri muhtemelen hükümsüz olacak.
devamını gör...
biden da çok üzülmüştür şimdi. adamlar da para var, güç var. biz ne yapabiliyoruz? eğer bizim gücümüz rusya gibi olsaydı, bildirinin yapıldığı gün incirlik kapanırdı. ya olur mu öyle şey, nasıl olacak, olmaz öyle demeyin. çok paran, çok gücün olursa kök bile söktürürsün.
devamını gör...
hükümsüz olarak nitelendirmesi için kanıtı gerekir fakat beyan vermekten başka icraat yok açın tarihin tozlu sayfalarını kavgayı ayırmaya girip arada iki yumrukta ben atarmıyım demekle olmaz o is.
devamını gör...
senin çapın ne de hüküm veriyorsun?

şeklinde sorulması gerek küçük beye
devamını gör...
biden: tamam abi.
devamını gör...
" osmanlı’da böyle bir şehir yoktur," hala osmanlı edebiyatı yapıyor. türk tarihi deme sakın ha, akp kızar sonra.
devamını gör...
söylemekle hükümsüz olmuyor. icraat görelim.

sürekli yüklendiğiniz chp tüm dünyayı amerika'yı karşısına alıp kıbrıs harekâtını gerçekleştirdi. amerika'dan ambargo yedi yine de dönmedi. atıp tutuyorsunuz sürekli. ama höt denilince, hemen g** diyorsunuz. uluslararası arenada türkiye tarihinin en zayıf utanç verici zamanlarını yaşıyoruz. akp'den önce 12 ülke sözde ermeni soykırımını tanırken, sayenizde şimdi 32 oldu.
devamını gör...
amerika yaptırım uygulamaya bile başlamadan 8.58 seviyesine ulaşmış bir dolar var ki brunson krizinde bile 7.2 olmuştu. haziran gelecekmiş de yeni bir sayfa açacakmışız bilmem ne. ülkede bulunan amerikan üstlerini kapatmanın imkanı yok. bırak gerçekleştimeyi , lafını ettiğiniz an dolar 10 lira.

hükümsüz hali bu yani.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"devlet bahçeli'nin biden'ın sözlerini hükümsüz olarak nitelendirmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim