“ee ne yapacaksın kız olmasam” diye cevap verdiğim cümledir . hakikaten napabilirsin ki pardon? genelde tartışma esnasında kabadayı ,kendini bilmez insanların kızlara kullandığı cümle.
devamını gör...
''kızmazsa kötü olacak'' diye düşündürten başlıktır.
devamını gör...
kime dua edeyim? önünde bir et var diye cıpcılız kişiliğinin arkasına saklanma ln. o kadar kız dünya şampiyonu oluyor tekvandoda sporda güreşte. hadi onlara da de bakalım dua et kızsın diye! seni şişirsinler de uzaya fırlatsınlar show tiviye çıkarsın ne güzel izlerik biz de.
devamını gör...
eril dil cümlesi.
hani zarar verecek, canımızı yakacak da "kız" olduğumuzdan lütuf gösteriyor beyimiz.
eksik olsun.
devamını gör...
bazı erkeklerin(!) korkaklığını ifade ederken kullandığı cümle.
devamını gör...
şiddetten beslenen korkak erkeklerin kullandığı sözler.
devamını gör...
bak bağyansın diye bi şey demiyooreeğeummfmv!*
devamını gör...
bu demek oluyorki : ben erkek kişisi haksızım yada sözlü diyaloglarda yenik düştüm bu hayatta kadınların erkeklerden zayıf olduğu kaba kuvvete başvuracağım. şekerparelerim cidden bu acizliktir.
devamını gör...
bir cümleden çok ötesidir. içinde böbürlenme, ego ve karşısındakini aşağılamaya çalışma barındırır.
yani aslında der ki ''sen benim gibi erkek, yüce, her istediğini yapabilecek biri değilsin.'' sonra zihninde ekler ''haklı olup olmaman önemli değil, seni kırabilecek kelimelere ve sana zarar verebilecek güce sahibim ama ben erkeğim ve sen kızsın, dua et.''

oysa eğer insan kendini savunmak istiyorsa ve karşısındakini kırmak istemiyorsa, benim için değerlisin bu yüzden seni kırmak istemiyorum diyebilir. haksızsa özür diler, haklıysa düzgünce kendini savunur. ama her şeyi şiddetle ya da karşısındakine bağırarak, onları kırarak çözebileceğini sanan çok birey var. onlar için tartışmayı bitirecek ve egolarını tatmin edecek tek cümle vardır ve o da ''dua et kızsın''dır.
devamını gör...
ahhh bıktım artık bu taktikten. sertçe vurun sersemleyince bir daha vurun. koşmaya başlayın o koşmazsa kaçın. o arkanızdan koşarsa yaklaşınca kendinizi yere atın. size takılıp düşecektir. düştükten sonra izlediğiniz kung fu filmlerinin işe yaramasını sağlayın.
devamını gör...
söyledikten sonra genellikle bu lafı ağzından çıkaran korkağın, çaktırmadan, kuyruğunu kıstırarak topukladığı söz.
devamını gör...
dua ediyom.
devamını gör...
dua et kızsın. ah. böyle dedikleri zaman niye sen erkek olduğun için pişman mısın diyesim geliyor. söyleyecek söz bulamayınca şiddete başvuracaklar ya hemen bu cümleyi kuruyorlar. küfürden ve şiddetten başka bilmeyen, laf söyleyecek kadar olgunlaşmamış bunun içinde kadın olmayı araya katıp kendini yükseltmeye çalışan kendini adam sanan erkekler yapar bunu. hiç şaşmaz.
devamını gör...
(bkz: kawga)
devamını gör...
kızmasın niye kızıyor durup dururken
devamını gör...
ihlas okudum. kızdı mı ?
devamını gör...
allah allah kız olmasam ne olacaktı? bir şey yapmayı dene bakalım gör neler oluyor !! kız olabiliriz ama bizim de elimiz armut toplamıyor arkadaşım laflarına dikkat et diyorum
devamını gör...
bir erkeğin sabrını taşıran kızı, erkek zarar vermemek veya kalbini kırmamak için direnirken söylediği söz.
bu söz aslında iyi, güzel bir söz. size elini kaldırmıyor. bundan da hoşnut değilseniz o minnacık bedeninize, incecik kollarınıza güveniyosanız buyrun erkeklerle kafes dövüşüne çıkın. sizde kendinizi busenaz sürmeneli sanıyonuz iyice.
devamını gör...
sözlüğe üye olan bazı çaylaklara söylenebilecek söz. dua edin kızsınız, yoksa burada ne tanımlar yapan kadın/erkek karışık olmak üzere ne güzel insanlar 1 senedir dururken sizin nick altınız böyle alıp başını gitmezdi.

bir kendinize gelin artık! bırakın insanlar biraz yazsın, biraz tanıyın. sonra ne yorum yapıyorsanız yapın. beyninizle şeyiniz yer mi değiştiriyor buraya gelince anlamadık ki biz. nick altı açılışını yaparsınız anlarız da, abartmayın artık her kadın ismi gördüğünüzde.

vay arkadaş!
devamını gör...
+babam ağzıma sıçacak, dövmese bari.
-dua et kızsın.

bu kadar saçma bir olguya bu kadar türetebildim.

ne biçim hayatlar var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dua et kızsın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim