yemek yerken bu haberi verdiler. boğazıma dizildi her lokma. bu çağdan nefret ettim. etimle kemiğimle. tiksindim. yavruların annesi nasıl da bağırarak ağlıyordu, yanan mı köpek yakan mı??? belli değil.... hangisi..
devamını gör...
bunlar insan mı eğer insanlarsa ben insan olmaktan utanıyorum beter olsunlar.
devamını gör...
acımasız eylem. umarım belalarını bulurlar.
buyrun link
devamını gör...
memleketimde gerçekleşmesi ayrı bir üzüntü verdi. evet.
devamını gör...
kafa sözlük yazarlarında neden kaynak girme alışkanlığı yok diye düşündüren başlıktır.
devamını gör...
bu tür hastalıklı insanlar geleceğin katilleridir*, bana göre bir hayvanı da insanı da öldüren aynı katil sıfatına sahiptir.
devamını gör...
bu vahşeti gerçekleştirenlerin herhangi bir caniden farkları yok. adli makamlarca bunlara bir katil muamelesi gösterilmesi gerekir.
haber kaynağı
devamını gör...
gücünüz bu masumlara yetiyor. o kadar acınacak halde ve iğrençsiniz ki.cayır cayır yanmanız dileğiyle.
devamını gör...
böyleleriyle aynı havayı solumaktan nefret ediyorum.bu canilerin beter olmasını diliyorum...
devamını gör...
gece evine gidip nasıl uyudu bunu yapan acaba ya bir gram bile iyi bir duygu yok mu içinizde ya da en ufak bir sevgi kırıntısı dahi görmediniz mi çocukluğunuzda nasıl bir canilik nasıl bir ruh hali bu yavru köpek karşındaki ya normal bir insanı nerede görse gülümseten, içini huzurla dolduran bir canlı. sen bu hayatta ne yaşadın da el kadar köpekleri katledecek kadar gözün döndü lan sizin bu ülkedeki vicdanlı insanları her gün bu kadar kahretmeye, ağlatmaya, gününün geri kalanını mahvetmeye ne hakkınız var ya. o hayvana şiddet yasasını bir türlü çıkartmayanların elindedir bu zavallı canların kanı!
devamını gör...
insan artığı şerefsiz varlıkların gerceklestirdiği vahşettir.
yaşattıkları bu vahşeti kendilerinin birebir yaşamasını diliyorum. kısasa kısas tek çözüm bunu yapan onun bunun çocuklarına!
devamını gör...
yav arkadaş bunu yapan kimse ya aklı yok ya da psikopattır. bugün hayvana yapan yarın insana da aynı muameleyi yapar. ciddi anlamda cezalandırılması lazım.
devamını gör...
"bu ülkede dört şey olmayacaksın: kadın, çocuk, ağaç ve sokak hayvanı." sözünü bizlere her gün yeniden hatırlatan canilerin vahşeti. nasıl bir kalbe sahipsiniz ki böyle bir şeye kalkışabiliyorsunuz? öyle bir toplum haline geldik ki ne hayvana, ne ağaca ne de dünyaya bir saygımız kaldı. diyecek söz bile bulamıyor insan. umarım cezasını alırlar diyeceğim ama ona da emin değilim.
devamını gör...
işin kötü tarafı bu insanlarla aynı yerlerde yaşıyoruz. belki bir yerde karşılaşıp gülümsüyoruz. anlamıyoruz, fark edemiyoruz. keşke canilik turnusolu da olsaydı. en ağır cezalardan birini almasını dilerim.
devamını gör...
linki acip bakamadım bile. benim de sokakta baktığım canlara zaman zaman böyle seyler yapanlar oluyor. bir ara beslemeye çıktığımda yanıma maket bıçağı aldım. eğer fark edersem ona bir zarar verecektim.
devamını gör...
benim yüreğim artık dayanmıyor böyle haberleri görmeye. konuşamayan, derdini anlatamayan o köpekler sana ne yapmış olabilir de bunları yaşamak zorunda kaldılar pislik herif.
aynı acıları çekerek ölmen dileğiyle.
devamını gör...
artık üzülme eşiğimi aştığım sinirlenmeye başladığım haberlerden birisi.
yani bir buton olsa deseler buraya basarsan tüm insanlar yok olacak
anında basarım.
yaptığımız iyilikler yaptığımız kötülüklerden az.
yok olmalıyız.
devamını gör...
bu başlığa özel küfür edebilsek bence kimse için sıkıntı olmaz.
devamını gör...
canileşerek evrimleşen hayvanların yaptığı eylem. bunu yapana hayvan demek de ironi aslında. çok üzgünüm. çok sinirliyim. *
devamını gör...
orul orul gerisini siz biliyorsunuz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"edirne'de 8 köpek yavrusunun diri diri yakılarak öldürülmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim