oncelikle ilk anatomi incelemesiyle alakali oldukca olumlu geri donusler aldim. gosterilen bu teveccuh icin siz yazarlara tesekkur etmek isterim.

bugun anatomisini inceleyecegimiz char bir zamanlarin efsanesi su anda kafa izninde olan i am melting lan melting aka hobaaa3434 mahlasli yazarimizdir. kendisinin yapmis oldugu eylemler aslinda kisa sureli olan bu sozlukte koklu degisimlere yol acmistir. buna ilerleyen paragraflarda deginecegim.

kendisi hobaaa3434 iken kendisinin nickalti basligi incelendigi zaman o donemlerin bir klasigi olan begenilerden kesif ve buna bagli olarak yapilan ovguleri goreceksiniz. yani oyle ki #832822 no'lu tanim sadece 2 satir icermesine ragmen 77 begeni almis. bu tarz dopingli yazarlari cok gorduk burada ancak i am melting lan melting bu akimin onculerinden birisidir. bu sebepten kendisi bu hususta cok onem teskil etmektedir. #756009 no'lu tanim zaten kendisinin mantalitesini cok acik bir bicimde gostermektedir. onceden soyledigim gibi bu arti oy muhabbetinin cilki ilk zamanlarda cok fazla cikmisti. ayni zamanda kendisinin kulturel anlamda birikime sahip oldugu pek cok yazar tarafindan iddaa edilmisti. buna da neden katilmadigima yine deginecegim.

kendisinin oncu oldugu baska bir sey daha var. o da mesaj alimini kapatip kendisine iletisime gecmek isteyenleri nickaltina yonlendirmesi idi. biraz inceleme yaparsaniz bunu cok acik bir bicimde gorursunuz.

peki kendisi hobaaa3434 iken ne yapti? #856622 no'lu tanimda cok detayli bir sekilde gorebileceginiz uzere kopyala yapistir bir tanim girmisti. tabii zamaninda bu mevzu bayagi surmustu cunku format kurallari acikca ihlal edilmisti. kendisinin buna verdigi #863748 no'lu tanimda gorebileceginiz cevabi ise akillara zarar idi. kendisi bu olaydan sonra sozlugu birakti daha dogrusu o donemlerde yonetici olan pavlov'un gobegi'ne kendisinin ucurulmasini talep etmisti. peki bu olayin sozlukte neyi degistirdi? dusunceme gore bu olay neticesinde calmadan cirpmadan yapilan bilgi icerikleri tanim girmeye tesvik icin gelistirilen madalya sistemine on ayak oldu. tabii bunu da denetleyecek yazarlara ihtiyac vardi. tabii ki buyuk bir arastirma ornegi gostererek bu olayi patlatan yazarimiz su anda bas editordur. bunun kesinlikle negatif olarak algilanmamasi lazim, boylesine arti oylara bogulan ve kulturlu ilan edilen bu yazarin yapmis oldugu sivri zekalik, sozlukte belki de iyi seylere on ayak olmustu.

simdi kendisinin i am melting lan melting donemine gecelim. yine hobaaa3434 doneminde oldugu uzere firtina gibi bir giris yapmisti. yine ayni stil yine ayni favlar yine ayni tarz yazilar. ancak asil benligini ortaya cikaran #1486869 no'lu tanimidir. o kadar film ya da edebiyat ile ilgili tanimlar girmesine ragmen entelektuelligi ve egitimli kesimi kucumseyen bu tanimi aslinda en basindan kendisinin nasil bir zihinyete sahip oldugunun ispatidir. burada kucuk bir ara verip su kisa kesidi paylasmak isterim:


yani sevgili yazarlar, uzun bir zamandir bu kadar pumpladiginiz yazarin icindeki o varosu hic mi hissedemediniz? merak ettim dogrusu. elbette ki gecmis insanlarin pesini birakmaz. hobaaa3434 doneminde #691009 no'lu tanimi yazan birisi kafa iznine cikmadan once sozluge boy boy fotograf atiyordu. elbette ki yazarlarimiz istedigini yapmakta ozgurdur ancak soylemler ve eylemler birbiri ile tutarli olmalidir. tutarli degilse benim gibi birileri gelir sonrasinda elestirir.

kendisinin #2350970 no'lu tanimi gibi bir incisi de vardir. en azindan bu tanimda bir ozelestiri de var. kendisinin issiz oldugunun farkina varmis. bu da bir sey. sozlukte bir donem efsane olan ancak gercekte bir kestane olan bu yazarin anatomi incelemesini burada bitiriyorum. kendisini biraz taniyorsam fake hesaplari veya kankalari vasitasi ile bu incelemeyi okuyup, muhtemelen bu anatomiye cevap verecektir.

baska anatomi incelemelerinde gorusmek uzere.

edit budut: bana gelen iddaalara gore bu mahlas degisimi esnasinda o donem yonetici olan ve bu tanimda ismi gecen pavlov'un gobegi mahlasli yoneticinin hobaaa3434 icin kurallari esnetip kendisini ucurup i am melting lan melting mahlasi ile sozluge geri donusune izin vermistir. tekrar tekrar soyluyorum, bu bir iddaadir.
devamını gör...
şu tanımlara gidip geri dönmek çok yorucu. sanırım bu tür olayları takip etmek için çok yaşlandım.
devamını gör...
seni hiç yormayım. kendi anatomimi yazayım.

bir rbf anatomisi. yazar #2370973 buradan da anlaşılacağı üzere maldır.

bitti. teşekkürler.
devamını gör...
(bkz: ooo kavga var)
devamını gör...
sen yazmaya üşenmediğin için üşenmeden de okudum. bu kadar ince analizi yapabilme azmini de takdir ettim. serinin devamını rica ederim
devamını gör...
neden, sonuç ilişkisinden ziyade verilen emeği takdir etmedim desem yalan olur.
diğer yandan da hiç işin gücün yok muydu birader de demedim değil.

ve an itibariyle tavhl 90 liranın altına düştü haberiniz var mı? hepiniz oradaydınız ama hepiniz izlediniz! borsa iki gündür can çekişiyor! hiç dediniz mi, birkaç hisse alayım da toparlanmasına yardımcı olayım diye? pehhh!
şaka şaka... geçen ay farklı bir yatırım için portföyümün yarısından fazlasını boşaltmıştım zaten ama yine de kalan kağıtlarımdaki kârım eridi gibi! heh erimeye nereden bağlayacağımı inan bilmiyordum bu satırlara başlarken ama güzel denk geldi kabul edin. selam ve dua ile, hayırlı cumalar.
devamını gör...
sünger bob çorabı giyen uğur dündar'ı enişten tebriklerimle kutsuyorum. müthiş bir dedektif olduğu için sırada kim var çok merak etmekle birlikte sıranın bir günün bize de gelmemesi için sabah akşam dua ediyorum. kim bilir ne kirli çamaşırlarımız ortaya çıkacak. allah bu yazarın büyütecinizi üstümüzden eksik etsin. amen.
devamını gör...
hayatta en sevdiğim şeyin gıybet olduğunu bir kez daha gördüğüm anatomi şeysi. * tebriks.
devamını gör...
bazı tespitlerine katılsam da aldığı oyları eleştirmesi bana yavan geldi. sözlükte karıların bolca oylanması zaten bilindik bir şey, bu yazara da yapılması ondan çok bizim işgüzarlığımız sanki.
(bkz: beğeni atarak kadın düşürmeye çalışan sözlük erkeği)

zaten dedikodu, polemik, basitlik, kavga neredeyse ben oradayım. başarılarının devamını dilerim sayın yazar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eriyen bir yazarın anatomisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim