bu konuda asıl ilginç olanı şu ki: cinsiyeti belirleyen özellik erkek tarafından belirleniyor. yani aslında bir 'suçlu' varsa o. ve bir 'talep' olacaksa kadın tarafından yapılabilir. doğanın kararı bu. ancak feodal içgüdü ve erkekegemen kültür, bu bilimsel gerçeklikten bi haber, faturayı kadına çıkartıyor. yani aslında yazı mı tura mı olduğu belli bir parayı yapıştırdığınız masayı kadına taşıtıyor, sonra da niye tersi olmadığı/gelmediği konusunda kadını suçluyorsunuz. (sanırım bilim önümüzdeki yüzyılda bu 'sorunu' çözebilecek..)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkek çocuk doğurma zorunluluğu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim