son dönemde artık insanın sabrını taşırma noktasına gelmiş olan eylem. sözde kadın erkek eşitliğini savunan bir takım insanlar sürekli eril dil kullanılmasın kadın erkek her yerde eşit olsun derken sürekli erkeklere hakaret ederek dolanıyorlar ortada. mesela geçen gün feminist bir tanıdığım storysinde arkadaşıyla konuşmasını paylaşmış ismini karalayıp. arkadaşı buna doğum sonrası kadın vücudunun gördüğü zarara dair bir foto atmış ve diyoki niye kadınlar doğuruyor erkekler doğursa keşke. bu da cevap vermiş erkekler onu da beceremez ki gülücük. buna benzer bir şeyin erkek tarafından kadınlara dendiğini düşünün. eşitlik ve adaleti savunduğunu iddia eden kadın arkadaşlarımız ne yapardı? veya bu sabah bir tweet gördüm herkes likelıyor falan kız diyo ki erkek arkadaşım o kadar mükemmel iyi bir insan ki erkek olduğuna bazen inanamıyorum. yani ne demek oluyo bu? daha geçenlerde yakın bir arkadaşımın kavga etmemize neden olan tweeti şuydu: her erkek aynı olmayabilir ama kızlar size tavsiyem hepsine potansiyel terörist muamelesi yapın. ve bu bahsettiğim arkadaşlarım falan inanın salak tipler değil iki örnekte ki de tıp okuyan kızlar. yani bir erkek bir kadına buna benzer bir hakaret etse tepkiniz ne olurdu diyince verebildikleri tek cevap şu kesinlikle yalansız dolansız aynen aktarıyorum: "kadınlar öldürülüyor tecavüze uğruyor sen ne diyorsun?" yani ne alakası olduğunu çözebilmiş değilim. kadın cinayetleri veya tecavüzlerini tartışmıyoruz çünkü tartışılacak bir konu değil. suç suçtur cezası verilmeli ama sen hangi hakla erkeklere hakaret edebilceni düşünüyosun? ve bunu yaparken adalet ve eşitlik istediğini iddia edebiliyosun? yani bilmiyorum, insanlar neden böyle? bu gibi sözde eşitlikçi feminazilere söyleyecek sözüm yok çünkü siz aklını, mantığını ve vicdanını kullanabilen mahluklar değilsiniz. inandığınız bir tanrı varsa sizi inşallah ıslah eder. eğer yoksa evrenin size tüm olumsuzlukları kötülükleri yollamasını diliyorum. sadece derdi adalet olan cinsiyeti yüzünden haksızlığa uğramak istemeyen küçük azınlığa ise saygım ve desteğim her daim var. ama dediğim çok azlar. ezici çoğunluk diğerlerinin derdi bu değil maalesef.
devamını gör...
bir erkek olarak umrumda olmayan modadır.
hayatta insanlar bir şeyleri hep yerecektir gayet normaldir takmayın.
devamını gör...
(bkz: imkanımız yoktu okumadık) bakınızını vermem gereken başlık, kıllı bi erkek olarak okumadım.
paragraf neydi, paragraf emekti.
devamını gör...
umurumda bile değil diyen ve ilk entryi okumadım bile diyen üstteki yazarlar sonrası neden kadınlar erkeklere hakaret etme hakkı varmış gibi bu bir özgürlükmüş gibi hissediyor şimdi daha iyi anladım. erkeklerin çoğu sizin gibi olunca tabi kendilerini bu konuda özgür hissederler.
devamını gör...
erkekleri yerme değil erkekliği, patriyarkayı yerme modası o. bir şeyi de doğru anlayın erkekler (!)
devamını gör...
yerim ben onu.
devamını gör...
bir r harfi neler anlatıyor.
(bkz: erkekleri yeme modası)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkekleri yerme modası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim