insanları duymak istediklerine inandıran bir yöntem. utanmasa tüm maaşını harcayacak insanlar tanıyorum. bir de falcı beğenmiyorlar.
devamını gör...
kızların olduğu bir evde yaşıyorsanız falın saati bile olur. sabah kahvesine fal için şunu öağıralım akşama bu gelir bakarız gerçek mi değil mi?.
devamını gör...
kendini kandırma,kendini ya da karşısındakini aldatma, olmasını istediği şeylerin olacağına inanma hissiyatını somutlaştırma, merak ve bir tür geleceği, olacak olanları önceden bilme merakı..
devamını gör...
gelecek konusunda kaygılı tiplerdir. çıktığı basamak sayısının tek çift durumuna göre bile dilek tutanları vardır.


bu başlık az daha tanımla dolsun ben de kendime tanım falı bakacağım.

bilmeyenler için anlatayım.

çok tanımlı bir başlığa gidin. herhangi bir sayfayı açın ve içinizden soru ya da dileğinizi geçirin. sayfayı açınca da içinizden bir sayı geçirin tek haneli . o sıradaki tanım size bir mesaj.


he ne diyordum.işte böyle her şeyle fal bakmaya çalışan değişik tiplerdir.
devamını gör...
nereden bulaştı bilmiyorum ama annemin hastalığıdır.
eskiden, kahvelerimizi yapardım ve karşılıklı oturur içerdik olay biterdi. şimdi kahvesini içip hemen kapatıp bana uzatıyor. anne bir kere öyle şekillere bakıp salladım muhabbet olsun diye birşey bilmiyorum desem de yok abi olmuyor. ne söylediysen çıktı bana fal bakacaksın diyor. kurtulamıyorum efendim.
biri annemi fena halde zehirlemiş.
devamını gör...
bir gerizekalı turnusolu olarak, fal. bir de gerzekliklerini "fala inanma falsız da kalma ahaha" şeklinde kamufle etme çabasında olurlar.
devamını gör...
insanı kahveden ve misafirden soğutan şey. bazı insanlar utanmadan söyleyebiliyor, kahveyi sevmem ki ben fal için yapacağım diye. misafir gelenlerin de fincan kapaması hiç hoşuma gitmiyor. çok sık gelip bu eylemi hep gerçekleştirmesi de can sıkıcı. bu tipler rahatlatan yalanlara ihtiyaç duyan tipler. fala gerek yok. sana şimdi anlatıyorum deyip başlamak lazım. her şey çok güzel olacak de kafi. yalan duymaya zorlayarak kendini mutlu etmeye calışan insan tipi.
devamını gör...
yalanlara inanmak....
devamını gör...
hastalık değil ahmaklıktır.
devamını gör...
falcı fal bilse 5 kuruşa 10 kuruşa fal bakmaz gider yerden gömü çıkarır.
devamını gör...
korkunç boyutlarda. bizim şirkete kadar sirayet etti bu manyaklık.

türk kahvesi içiyorsun, fotoğrafını çekip whatsapp'tan gönderiyorsun. iban'a havale geçmezsen, 'önce dekont' diye darlayan bir falcı deli karı var. dekont gelince 10 dakika sonra arıyor sizi.

çok temiz iş, ciddiyim. 100 tl'den 10 kişi baktırsa, saatte 1000 tl. istanbul'da bu işe merak saracak kafadan 500 mal kadın bulursun günlük.

şirkette süzme z kuşağı kadınlardan birisi 'süper falcı var 100 tl'ye bakıyor her şeyi biliyor' diye bir hurafe yaydı. koca şirkette herkes kahve içmeye başlar oldu.

olmmm nasıl kafalar bunlar ya.

kadınlar gerçekten çok sıkıntılılar ya. nasıl bir beyin yapıları var anlamak mümkün değil.
devamını gör...
işi gücü bırakıp falcılığa başlayasım var. dur bi kahve yapayım kendime. bakalım falımda bu işten yürür müyüm onu göreyim.

banada mı 100. 50 vereyim ayağım alışsın. nasıl yani ayak zaten benim. hayır benim ayağım o.

ooo kıvırırım ben bu işi. şimdiden başladım ayak oyunlarına.
devamını gör...
bende bu hastalık var evet. her kahve içtiğimde falcı bacıya yada fal bakabilene gönderirim
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fal baktırma hastalığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim