tam adı fernando josé torres sanz olan 20 mart 1984 doğumlu el nino lakaplı ispanyol futbolcu.

2012'de avrupa futbol şampiyonası'nda gösterdiği performanstan dolayı turnuvanın altın ayakkabı ödülünü almıştır. ayrıca ispanya millî takımı ile 2008 avrupa futbol şampiyonası , 2010 fıfa dünya kupası ve 2012 avrupa futbol şampiyonası galibiyetleri görmüştür. 2003'ten 2014'e kadar millî takımda oynamıştır. 2010-11 sezonunu bitimine doğru chelsea 50 milyon £ ile torres'i transfer etmiştir ve torres, o dönem premier league'in en pahalı transferi olarak tarihe geçmiştir. 2015 yılının ana transfer döneminde torres, atlético madrid kulübünde 1,5 yıllık anlaşma ile kiralık olarak forma giymekteydi, 21 haziran 2016'da resmen kulübe katıldı. son olarak 2019'da j1 league ekiplerinden sagan tosu'da jübilesini yapmıştır.

kaynak
devamını gör...
benimle aynı mahlasa sahip futbolcu. kariyerinin sonlarına doğru hafiften sıçtı batırdı ama neyse. büyük efsanedir tabi ki.
devamını gör...
kaliteli topçuydu. aynı zamanda yakışıklı bir kardeşimizdi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fernando torres" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim