son günlerde fazlasıyla yaşadığım bir durum galiba bişeyleri fazla kafaya takmamak gerekiyor.
devamını gör...
sigarayı yeni bırakan kişilerde sıklıkla karşılaşılan bir durum. bende şahsen olmuştu her gece üç dört farklı fantastik rüya görüyordum.
devamını gör...
her seyi kafaya takan biri olarak çok da ruya gorurum. o nedenle "bilincaltinin kendini deşarj etme yontemidir" diye dusunup sevindigim durumdur. asli var midir acaba?
devamını gör...
bu ara gecede 10 bölüm dizi tadında ama altını çizerim 10 farklı diziden birer bölüm şeklinde yaşadığım sorun. insan rüyadan yorulur mu sözlük ?
devamını gör...
sıkıntılı bir dönemdeysiniz rüya sayısı pek bir artar.birinden çıkar diğerine girersiniz.sabah yorgun bir şekilde kalkmanıza sebep olur.
devamını gör...
çok fazla yaşamadığım durumdur. 2den fazla rüya görmüyorum.
devamını gör...
bir gecede 6 7yi buluyor bazen. çok yorgunsam olur genelde. sakin kafayla uyuduğumda biten rüyadan sonra hafif ayılır devam etmesini istiyorsam direk geri uyurum. yorgunsam 6 7 farklı film, yorgun değilsem 6 7 bölümlük dizi çekiyorum.
devamını gör...
uyuyup dinlenmeyi hedeflerken rüyayı yönlendirip sezon sezon çekilen dizi gibi olaydır.
devamını gör...
kaliteli uykunun habercisi olabilir. sadece derin uykuda rüya görürüz, iyi bir dinlenme için derin uyku şarttır.
devamını gör...
son iki üc haftadir aldigim b vitamini takviyesi nedeniyle yasadigim durum.

büyük ihtimalle önceden de görüyordum ama hatirlamiyordum. simdi hepsi cok net, cok gercekci ve detayli. uyandigimda da gün boyu hepsini hatirliyorum.

iyi mi kötü mü karar veremedim. bir de rüya yorumlarini okuyunca da moralim bozuluyor, hayirli bir sey yazmiyor onlar da. sonunda kesicem vitamini.
devamını gör...
her gece en az dört farklı rüya görürüm. inanılmaz kötü bir şey. beni gün boyunca etkiliyor. dalgın olmamı ve hiçbir şey anlamamamı sağlıyor. rüyalarımın devamını görüyorum bazen ya da rüyamı en başından görüp daha önce gördüğümü hatırlıyorum başka şeyler yapıyorum.

tanımadığım biri var aylardır rüyalarımda sürekli onu görüyorum. korkutucu bir şey. uyanır uyanmaz yüzünü sesini unutuyorum.
devamını gör...
bazı ilaçlarda yan etki olarak görülebilir
(bkz: sedatifler)
(bkz: zanax)
devamını gör...
bu aralar o kadar çok ve öyle gerçekçi rüyalar görüyorum ki bir sabah uyanıp telefonumu karıştırıp rüyamda gelen mesajı aramışlığım var. geldiğine o kadar emindim ki. ruhen yorulmuş uyanıyorum ben rüya görünce ya.
devamını gör...
sağlam bir antideprasan kullanırsanız, 3d olanlarını sınırsızca görebilirsiniz.
devamını gör...
rüya görmeyi geçtim uyuyamadığım için imrendiğim bir konudur.
devamını gör...
çok yorgun uyanmaya sebep olabilir.
devamını gör...
gereğinden fazla rüya gören varsa fazlalığı bana verebilir. neden ben son bir aydır hiç bir rüyamı hatırlamıyorum ?
devamını gör...
havalar ısındıkça “netice”*nin açık kalmasıyla meydana gelecek eylem.
devamını gör...
günde 1 tanenin üstüne çıkmayın, diyor uzmanlar.
devamını gör...
ölçeklendirme çabası beyhude olan eylem. olağanüstü detay içeren türlü rüya gören biri olarak rüyanın gereği ve fazlası olamaz kanısındayım. bir gün rüyamda hans zimmer, levent erden ve berkun oya çok ateşli bir tartışmaya tutulmuş nina simone'un gerçekten ölmemiş olabileceği üzerine çeşitli komplo teorileri üretiyorlardı. aynı anda da üçü birlikte bir tabutu yüksekçe bir duvarın üstünden aşırtmaya çalışıyorlardı. 3 kişi olduklarından tabutun açıkta kalan dördüncü köşesi hasebiyle sürekli dengelerini kaybedip düşüyorlardı. her seferinde de yer değiştirip yeni bir dizilim deneyerek dengeyi tutturmaya çalışsalar da nafile.
çok acayip bir rüyaydı okur, günlüğüme detaylarını yazmaya üşenmiştim fakat levent erden'in gözlüklerinden tutun hans zimmer'in tabut kapağının yaylarını kravat iğnesiyle minyatür bir keman gibi gıylatarak çaldığı arıza ama muhteşem iki notaya kadar her şeyi hatırlıyorum. yapma hans! tabuttan da ses çıkarmıyıver!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gereğinden fazla rüya görmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim