harun kolçak'ın mükemmel bir şarkısı. bu şarkıyı dinleyip mutlu olanlardanım

devamını gör...
let the right one ın isimli filimin türkiyedeki vizyon adıdır.
devamını gör...
harun kolçak'ın ölmeden önce irem derici'yle düetini paylaştığı harikulade şarkı.

bir insan ölmeden evvel etrafındaki nasıl bu kadar güldürüp eğlendirebilir? aklım basmıyor bu işe doğrusu. hayat bir şeyleri dalga geçer gibi getirip önünüze koyar, diye bir yazı okumuştum. bunun doğru olduğuna tekrar inandım desem yeridir. adama daha doyamamıştık, göçtü, gitti... gözlerim doldu...
devamını gör...
sıfır maliyetle çekilen bir klibi olan harun kolçak şarkısı.

devamını gör...
harun kolçak'ın tek söylediği daha iyi. irem derici bildiğin şarkıyı katletmiş. ve ara sıra sinirlendiğim zaman bu şarkının eski klibini izlerim rahatlarım.
devamını gör...
insana genç olmayı ve coşkun sevda uğruna her bi şeyi göze alma duygusunu; sözleriyle ve ritmiyle sonuna kadar hissettiren bir harun kolçak şarkısı.

uçardım gönlümce seni görmeden önce lakin işte seni görmek yazılmış inan kaderime. aklımın yellerinde dağılır da saçların bir rüzgar ararım beni saçlarınla buluşturuverecek. buluşamazsam yazık olmaz saçlarına da heba olur aklım ve onu savuran yeller!

beni saçlarınla buluşturacak o rüzgar bir türlü esmese de ve düşlerim çıkmasa da vazgeçmem geçemem ki seni ne zor buldum ben! her şey senin bir kararına bakarken e sen de kararını ver artık beklemeden gel yazık vazgeçersen bu sevdadan eğer! yel bitti de sevdadır şimdi bu aklımdaki.

çünkü gör ki ben ne kadar çok aradım. aradım da sonunda yakaladım. kaldı bir senin kararın bu sevdaya yazık etmemek için! hani bekarlık sultanlık diyorlar da serdim yoluna ben o sultanlığı sen yeter ki bir gir kanıma!

yaşarım ben senle bu ömrü de tutuk biriyim işte; sen gel de bi cesaretle gir kanıma.
devamını gör...
benim emektar sony fhb 700'de actigim harun kolcak hediyesi. yine gumbur gumbur titretiyoruz mahalleyi. muzik de olmasa isimiz zor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gir kanıma" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim