bir kadın için en güzel olay.. beğenilmek, istenilmek.. ama kalkıp da sorarsan dalga geçerler, içten içe vuu ne çok isteniliyorum derler egolarıyla.

hoş olaylar, baktığında annem de öyle, baktı bulduklarım hep kelek önüne gelene resmimi veriyor. olumlu geri dönüşler alıyor fakat istemiyorum. zevkli olay valla.

hatta bir tanesini kadınlar tuvaletinde sıkıştırıp zorla numaramı vermiş.. sapık mısın diyorum evet diyor.. anne işte.

kadın için muazzam olay, müthiş ego tatmini. düğünler de yapılamıyor artık, teyzeleri nereye salalım bilemiyorum. bu gidişle teyzelerden çok kadınlar afiş etmeye başlayacak kendini.

sevişmiş, o ana kadar her çiçekten bal almış, meşrep kadınlar artık evlenmem gerek diyip evlenecek.. bir yiğidin gönlünü yakacak belki. şu ego yok mu? var.
devamını gör...
erkek olarak, ben de görücü teyzelerin tacizine maruz kaldım. sana şu kızı alalım, bu kızı alalım, bak şunun kızı böyle, bunun kızı böyle. resim göstermeler, bahsetmeler...

kadınlar bunun kim bilir ne kadar fazlasına maruz kalıyor.*
devamını gör...
bir avm tuvaletinde teyzenin birisi zorlamisti numaranı ver diye, bindigim bir takside de şoför, oğlu ile tanısmam için ısrar etmişti uzun uzun. çok mu güzelim bilmiyorum belki de onlar çok çaresizdi.
devamını gör...
bize ablam için gelmişlerdi. ablam da çocuğu beğenmedi haliyle surat yaptı tüm akşam. ben de nasılsa benle ilgisi yok diye neşeliyim tabi. ablamın müstakbel kaynanası beni köşeye sıkıştırıp "konuştuğun var mı biz seni beğendik ablan çok suratsız" demişti.
devamını gör...
çok ilginç teyzelerin olduğunu öğrendiğim başlık.
devamını gör...
özellikle gelini hamamda seçerken büyük sıkıntı oluyormuş. her şey yerli yerinde mi diye kontrol ediyorlarmış. travma sebebi.
devamını gör...
hastanede bile karşınıza çıkabilirler. şurada ölüyorum, senin derdine bak teyzem.*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"görücü teyzelerin tacizine maruz kalan kadın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim