en azından haklıyız haklılık mutluluk getiriyor mu hayır ama hem haksız hem mutsuz olmaktan iyidir
devamını gör...
moderatör olamazsınız bu durumda bu çok açık..
devamını gör...
maalesef böyle. bir konuda kalbim kırılıyor, karşımdaki kişiye açıklıyorum, anlatıyorum benden özür dileyip haklısın diyor. bu bir kez olur iki kez olur, ben herkese karşı haklıyım ama her zaman özür dinliyorum. ben artık ne haklısın denmesini ne de özür dilenmesini bekliyorum sadece bana tutulmayacak söz verilmesin, tutulabilecek söz bile kesin konuşulmasın istiyorum. net bir insanım, olacaksa olur olmayacaksa olmaz ama karşımdakiler netliklerini koruyamayacaksa asla tamam demesin istiyorum.
devamını gör...
"bilgelik meyvesinden tadanlar, mutlu olamayacaklar..."
devamını gör...
haklı olmanız yeterli. zira aksi, içinize sinmediğinden daha da mutsuz yapar ve bu sefer içten içe sizi çürütür.
devamını gör...
kırgınlık taşır bazı haklılıklar. her haklılığın bir gülümsemesi vardır bence bu tür haklı olma durumundaki gülümsemenin arkasında acı yatar. çünkü bilirsin haklı olman birbirinizin de canını yakar
devamını gör...
(bkz: haklıyım ama mutlu değilim)
devamını gör...
her zaman haklı olmak sizi daha mutlu yapmayacak o yüzden bazen insanları olduğu gibi kabullenmek gerek. hele bu insanlar sevdiklerinizse. ne kadar haklı olduğunuzu kanıtladığınızda başınız göğe ermeyecek. haklı olmaya değil anlaşmaya gönüllü olmak daha hayra olur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"haklı ama mutsuz olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim