bazen bakıyorum da bazın insanların (zengilerin diyorum heralde emin olamadım bu konudada)
dönüp bakmiyacağı şeye çoğumuz ömrümüz boyunca o şeyleri elde etmek için çalışıyoruz tamam biliyorum elimizden gelen bu süreçte mutlu olmak andan mutluluk duymak felanda bu soru artık kafama çok sık gelmeye başladı.
devamını gör...
bazen mi?
devamını gör...
insanlarının b*k gibi parası var. parası olmayanlarda sürünüyor yerlerde. gerçekten çok adaletsiz geliyor bu durum bana.
devamını gör...
genel olarak adaletsiz bir düzende yaşamaktayız. terazi hep yamuk.
devamını gör...
barış akarsu' nun annesinin defin törenini izlerken hayat gerçekten de adaletsiz geldi yine. barış akarsu' nun babası bir tarafta ağlıyor, eşini gömüyorlar, dört kişilik ailelerinden geriye iki kişi kaldı. barış ölmeseydi, o kaza olmasaydı, türkiye' nin en önemli rock starı olacaktı, olmuştu zaten. ne annesi üzüntüden ölecekti, ne de ailesi dağılacaktı. adaletsiz geliyor. iğrenç insanlar 90 yıl yaşarken iyi insanların 30 yıl bile yaşayamadan göçüp gitmesi...!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hayatın bazen çok adaletsiz gelmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim