(bkz: başlık yoluyla ilgi çekmek)
hıristiyanlıktaki 8 büyük günahın en yeni olanıdır. bu günahın literatüre girişi, joseph niépce'nin icadı olan fotoğraf makinesi sayesinde gerçekleşmiş gibi görünse de uzun süre masum bir davranış olarak kalmış; dijital fotoğraf makinelerinin yaygınlaşması ve sosyal medya uygulamalarında başlık açma furyasının etkisiyle, papa birinci webbie'nin kardinalleri toplayıp bu davranışı en büyük günahlar arasına sokmasıyla, günah sayılmaya başlanmıştır.
devamını gör...
valla benim bile atasım gelmiyor artık.. foto.. öyle bir soğutan olay..

hangi başlığa yetişeyim anlayamadım.
devamını gör...
telefona fotograf makinesi koymak

büyük fikir
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"her fotoğraf için ayrı başlık açmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim