ama çarpımları sıfır.
eğer her şey 1, hiçbir şey 0 ise.

earl ukdesi.
devamını gör...
ne demiş emre aydın: "benden aldıkların, neden benden fazla?"
devamını gör...
bir şeyin tamamen, birbirini götürecek kadar zıttı olması için evrende o şeyin tamamen aynısının tam tersi olması gerekiyor. böyle bir şey digital olarak teknolojiyle yaratılabildiyse de uygulamada ve akışta çok zor. ( frequency phase, anti- tüm kavramlar ) . yani reel hayatta etkileşimdeki artı ve eksiler mutlaka çıktı verir, asla sıfırlanmazlar. uzaylı teknolojisiyle çift yumurta ikizinin birini tam tersine çevirirsen ve iki ikizi toplarsan yine bir çıktın olur. çünkü biz kusurluyuz ve kusurlarımız bizi var kılıyor. hiç diye de bir şey yoktur bence tamamen anlamsız bir kelime yok de geç olmayan şeyin sıfatını niye koyuyoruz, :)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"her şey ile hiçbir şeyin toplamının sıfır olmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim