depresyonda olduğunuzu gösteren bir semptomdur. uzun süredir devam ediyorsa bir uzmanla konuşmak en doğrusu.
devamını gör...
tatili gelmiş bu arkadaşın.
devamını gör...
bir süredir bende de var bu durum. aklıma bir ton saçma sapan fikir geliyor. yok lan boşver diyorum sonra.

youtube videolarını 1,5 ya da 2 x hız ile seyrediyorum. film izlemeye başlayıp ileri sarıyorum. kitap okumaya başlayınca yazara sövüyorum. playstation açıp tek başıma rambo gibi çatışmanın ortasına dalıyorum. sonra vuruyor beni kitapsızlar.

arkadaşlar plan yapalım diyor. tamam haberleşelim diyorum ama geri aramıyorum. arayıp, hiç arayıp sormuyorsun diyenlere haklısın diyorum.

az önce yatak çarşafı ve nevresimi değiştirdim. çok zevkliymiş lan bu niye daha sık yapmıyorum diye düşündüm.

sonra gözüm dolaba takıldı. tüm kıyafetleri indirip, katlayıp geri mi koysam diyorum. ya da balkonda oturup, yoldan geçenlerin arkasından da sövebilirim. bu da iyi bir fikir gibi geldi bi an.

biraz burzum dinleyeyim bari. o ruh hastası kendime getirir belki beni.

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hiçbir şeyden keyif alamamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim