101.
şimdi açıklamaları okudum bu açıklamarı eğer başka bir parti yapsaydı devlet bahçeli hemen ortaya atardı kendini ama şimdi ses yok nedense.

hüda-par'ın 14 mayıs'ta yapılacak seçimlerde cumhur ittifakı'nın adayı recep tayyip erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler mhp lideri bahçeli'ye çevrildi. parti programında eyalet sistemi, özerklik, federasyon gibi yönetimleri isteyen hüda-par, kürtçe'nin ikinci resmi dil olmasını talep ediyor. ayrıca, 'ne mutlu türküm diyene' yazısının kaldırılması gerektiğini savunan hüda-par'ın bu görüşleri mhp ile ters düşmekte. bahçeli'nin hüda-par konusunda vereceği tepki merak konusu.


buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hüda par'dan kürtçe resmi dil olsun açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim