sağ gerici ve islamofaşist partilerden birisi olan dinci, bölücü ve kürt-islamcı (bkz: hüda par); aleni bir şekilde türklük, cumhuriyet ve atatürk düşmanıdır. ayrıca bu lanet parti, islamcı hizbullah'ı savunan şeriatçı bir parti bozuntusudur. kısacası, hüda-par denilen illegal, kürtçü-bölücü ve dinci terörist oluşum derhal kapatılmalıdır!..
kahrolsun şeriat, yaşasın laiklik!..
devamını gör...
sadece bu partiler değil ülkesine vatanına sırf oy için kendilerini sözde kurtarıcı ilan eden pkklı liderlerle konuşan ve el ele tutuşanlarda kapatılması gerek ama bu açıdan baksak galiba mecliste halkı temsil edecek parti diye bir şey kalmaz. devletimizi bu insanlardan umarım halk olarak farkında olup bunlara karşı birleşmek dileğiyle ......
devamını gör...
hiçbir işe yaramayacak çağrı. zira bu ülkede kapatılan partiler genellikle farklı isimler ile yeniden kuruluyor. siyaset yasağı desen 5 sene alıyorlar, 5 sene bitince yeniden siyaset arenasındalar. zihniyet değişikliği lazım. o da pek mümkün görünmüyor çünkü birilerinin işine geliyor bu kafaların varlığı.
devamını gör...
bir olguya güç kazandırmak istiyorsan onu toplumun huzurunda mağdur et.
devamını gör...
el yükseltiyor ve hüda par'la birlikte terörist ve mafyatik oluşum mhp de kapatılmalı, üyeleri, iltisaklı olan herkes tutuklanmalıdır diyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hüda-par kapatılsın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim