yani ister istemez ara ara hortluyor mu? ay ne olur hortlamasın zaman zaman. farkına varmadan sinsice çıkıyor.
devamını gör...
hortlasa bile en azından bu durumu kendi içimizde, kimsenin orasına burasına veya hayatına karışmadan bastırabilmek gerekir.
devamını gör...
bende içimdeki muhafazakar zihniyet annem olarak kendini gösteriyor, bir şey yaparken annem hep yaptığım şeyin kafamda doğru olup olmadığını sorguluyor, tırsıyorum, bazen kontrolü kaybedip içime çekiliyorum, özgüvenimi, kendimi kaybediyorum... kendimden utanıyorum bazen, bazen de kendim olmaktan korkuyorum.
devamını gör...
normaldir. hepimizin içinde bir diyalekt tutkusu vardır. dışarıyla çarpışmadan evvel önce içimizdeki muhafazakarı yenmemiz gerekir.
devamını gör...
muhafazakar olmak kötü bir şey değil. her dönemin güzel yaptığı şeyler var. 2021 üretimi her ürün 90 lı yıllardan daha kaliteli olacak diye bir durum yok.

ayrıca teknoloji ilerleyince bazı ürünleri daha hafif olması için farklı malzemeden üretmeye başladılar. ben mesela eski üretim ağır ürünleri sırf hafif olsun diye sertleştirilmiş plastiğe kıyasla daha estetik buluyorum.

otomatik vites bütün araçlarda standart hale gelse birileri sırf düz vites istediği için eski araçlar kapıp kapış satılır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"içimizdeki muhafazakar zihniyetin kendini göstermesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim