istifhami soru. yani insanın kaç kere öldüğü aslında önemli değil parça parça öldüğünü tekrar farkettim. daha önceki hayatlarımdan birinde de fark etmiştim lakin işte ölüm sık sık hatırlamak lazım. hadise ne? hadise basit aptal aptal videolar kaydırırken bir anda ahmet kaya'nın yorgun demokrat şarkısının ilk mısralarının döşendiği basit bir video gördüm bir anda 2003 senesine ışınlandım. yerde kar var beyoğlu'ndan taksime oradan da "kahtane"ye yürüyorum yanımda artık görüşmediğim bir arkadaş. yürürken "yar göğsüne baş komadan" diye beraber şarkı söylüyoruz. bambaşka biriydi orada arkadaşının yanında şarkıyı söyleyen genç. o öldü. gayet de iyi oldu bazı hususlardan ama öldü işte. kaç kere ölür insan? geriye dönüp bakabileceğiniz hatıralarınız varsa bunu siz de sayabilirsiniz önemliymiş gibi. evet ahmet kaya o zamanlarda ölmedi ise şimdilerde kesin ölmüştür. ahmet kaya ölmedi diyenler bile öldü neden bahsediyorsun b'olum?
devamını gör...
bazen bin kere, her gün bir kere...
devamını gör...
fakirler her gün ölüyor.
devamını gör...
her gün. uyuyacam şimdi. küçük ölüm.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"insan kaç kere ölür" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim