aslında insan en çok kendini özler. ama bunu bir türlü kendine söyleyemez . geçmişi bahane eder, güzel günleri bahane eder.eski kendini özler , eski neşesini özler .ama insan zamanla değişen veya etrafının değiştiğini görünce hep bir eskiye özlem duyma ihtiyacı hisseder. bilmez ki insanın zamanla ilgili bir sorunu yoktur. tam aksine en çok kendiyle ilgili sorunu vardır.
devamını gör...
mutluykenki halini özlemesi ya da çabucak mutlu olabilen halini.. şimdi istese de olamadığı hani.
devamını gör...
insan geçmişini veya diğer insanları özledigini zannederken aslında çoğu zaman kendine özlem duyar. eski kendisi veya eski hisleri görüşleri kişiliği gibi kendine dair şeylerden doğar özlem.
devamını gör...
- hey ufaklık seni özledim
- hadi leyn aylar oldu. bir işe yaradığımız yok.
- öyle deme kuzum. hadi biraz sarılayım, okşayayım seni.

gibi bir şey mi acaba? insan kendisini nasıl özler? bilemedim.

(bkz: pipisine isim takan yazarlar)
(bkz: ufaklık)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"insanın kendisini özlemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim