borçtan başlıyorum kim çıkacak bilmiyorum.
devamını gör...
kimlik ve kitaplarım
devamını gör...
bekaretim.
devamını gör...
pizzam ve hamburgerim (normalde çok paylaşımcıyım ama bu yiyecekler için geçerli değil)
devamını gör...
wifi şifresi ve para.
devamını gör...
alternatifini bulamayacağım şeyler. mesela el yapımı "unique" yüzüklerim.
devamını gör...
birinci baskısı ya da yazarı tarafından imzalanmış kendime ayırdığım kitapları kimseye vermem onun harici ne isterlerse alabilirler
devamını gör...
kimsenin kilo derdi yok sanırım.kilodur benim için. aç susuz kaldığım günleri bilirim kilo vericez diye.
devamını gör...
kulaklık,ikisini de tekini de vermem
devamını gör...
bölgesel yağlar, ödünç kitap ve para.
devamını gör...
kitaplarım. vermem. ama hayır da diyemem. bin türlü bahane bulur veremeyeceğimi alttan alttan anlatırım. karşımdaki de anlayışlıysa anlayıp ısrar etmesin lütfen.
devamını gör...
şans.

önü arkası sağı solu temkin olan birinin herhangi bir konuda şans verecek kadar kendi iplerini tutan kasların gevşemesine izin vermesi kolay olmasa gerek, kendimden de biliyor olabilirim.

zaman.

belki de en kıymetlimiz olandan feragat ederken iki kere düşünmemiz gerek ama o da kendi içinde bir bilinç gerektiriyor haddi zatında.

dikkat.

bunu yorumlarken sevdiğim bir video söylemini bırakacağım sadece.

dikkatimi sana veremem çünkü o benim.
devamını gör...
tepki.

evet genelde olaylara tepki vermememle tanınıyorum. ne kadar iyi ne kadar kötü bilemiyorum. çok canımı sıkan, bana zarar vermeyi başarabilmiş bir insan benden bir tepki almayı beklerken cevapsız bırakıyorum her şeyi. aldatıldığımda da böyle yaptım misal. çok kızacağım, öfkeden kuduracağım veya üzüleceğim beklenirken tepkisiz davrandım. reaksiyoner biri olmamaya çalışıyorum. çünkü bu gibi durumlarda iyi veya kötü bir tepki vermek karşı tarafa bir ödül gibi oluyor, buna inanıyorum. o yüzden hiçbir tepki vermem. kısa cümlelerle konuyu kapatır, kalan her şeyi cevapsız bırakırım. yıllardır yaptığım bu.

hani şu ilişki bittikten sonra sosyal medyadan silmeler, engellemeler falan vardır ya. hiçbirini yapmam bunların. göstereceğim en ufak reaksiyon karşı tarafa önemli olduğunu hissettirir zira. en ufak renk vermemenin daha yıpratıcı ve yıkıcı bir tepki olduğunu düşünüyorum. umarım haklıyımdır ya. ben böyle düşünürken ''oh hiç takmadı, devam kehkeh'' demiyorlardır inşallah hahaha. biraz üzülün lan.

öyle işte, zor durumlarda bir duygu, mimik vermem kolay kolay. doğru mu yapıyorum, yanlış mı bilmiyorum.
devamını gör...
kitap, kalem, defter ayraç ve dahası.
devamını gör...
canın ?
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"istendiği zaman kolay kolay verilemeyecek şeyler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim