normal sözlüğün güzide yazarlarının dikkatine

13 aralık 2020 tarihinde başlamış olduğum normal sözlük trollü genel başkanlığı görevinden 30 mayıs 2023 itibariyle ayrılıyorum. istifamın kabulünü ve gereğinin yapılmasını arz ederim.
istifam umuyorum ki arkadan gelecek genç trollere yer açacaktır.
trollük meşakkatli bir vazifedir, benden sonra gelecek olan yeni nesil bu zorlu görevi inanıyorum ki layıkıyla başaracaktır.

saygılarımla,
armullah
devamını gör...
(bkz: normal sözlük'te troll yazar olmaması)
devamını gör...
armullah arkadaşımıza bugüne kadar yaptığı trollük görevini başarıyla yürüttüğü için teşekkür eder bundan sonraki yazarlık sür3cinde başarılar dileriz.

normal sözlük ik
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
türkiye gibi vasatseverler ülkesinde ilk defa duyduğum bir cümle.
devamını gör...
(bkz: ah keşkem keşkem)
devamını gör...
oha oha! görevden affını istememiş! adam babalar gibi, bam güm istifa ediyorum demiş… bu yeni hükumet ve taze cumhurbaşkanı belli ki bir tazelik, yenilik getirecek ülkeye. baksana etkileri hissedilmeye başlandı.
devamını gör...
istifa etmesini hiç beklemediğim yazardı. böyle "istifa ulan" diyebilecek birisi ama neden istifa ediyor işte orası beni meraklandırıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"istifa ediyorum" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim