kadınların nerede serseri, it var onları önemsemesi olayıdır daha çok. kadınlar yüzsüz çapkınlara çok daha fazla meyilli..

rahip gibi adamlara pek aşk beslemiyorlar. allah aşkıyla doğru yolu bulmuş insanlar kalplerini okşamıyor.. yazık.
devamını gör...
keşiş gibiyse karı kızla alakaları olmaması gerekmiyor muydu, keşiş gibideki gibi kısmı orayı kapsamıyor mu? yani keşişe de bağlı kafa açan adamdan olmaz.
devamını gör...
genelleme yapılmamalı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
yanlış önerme.

doğrusu: kadın ya da erkek fark etmez, insanlar kendileri gibi düşünen ve yaşayan kişilerle birlikte olmak isterler.

bir sürü muhafazakar dindar kadın arkadaşım var. #3529053 bu arkadaşın dediği gibi, "allah aşkıyla doğru yolu bulmuş" erkekler arıyorlar ki evlensinler, yuva kursunlar, çocuk yapsınlar. ama o erkeklerin bir kısmı, benim gibi olan kadınların peşinden koşup, sonra da "kadınlar serseri erkek seviyo yea" diye ağlıyorlar. biz serseri erkek sevmiyoruz ama sevgilimizle gezelim tozalım, ara sıra rakı masası kuralım falan istiyoruz. e ne yapalım biz muhafazakar dindar erkekleri? her akşam evde oturup çay mı içelim? gidin denginizin peşinde koşun kardeşim. dünyada kadın da çok, erkek de... sana bakmıyorsa vardır bir bildiği onun, git başkasını bul.

kadınları yaftalamak için ne taklalar atıyorsunuz, yazık valla, acıdım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınların keşiş gibi yaşayan erkeklere ilgi duymamaları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim