iş için hariç.

gezmek için ise ucuzluk görmemişlik ve hatta en hafif tabiri ile itliktir..
devamını gör...
sümela'da hiçbir cacık yok.. gittim gördüm.. çok lazımsa gidin belgeselini bulup izleyin..

mardin ve kapadokya için bir şey diyemem.
devamını gör...
sürekli avrupayı dolaşmış bir defa iranı, ırakı, lübnanı görmemiş insan...
devamını gör...
tercihtir. insanlar farklı şeyleri merak eder, farklı şeyleri görmek ister. ben, tatilimi deniz kenarında geçirmeyi tercih ederim mesela. önereceğiniz hiçbir orman benim için etkili değil, ilgimi de çekmiyor.

bu başlık özeline gelirsek, ben kendi milletim tarafından kazıklanmaktan hoşlanmıyorum. kur farkına rağmen, burada x birim parayla yapacağım şey, avrupa'da x birim parayla yapacağım şeyden azsa ve ben görmeye meraklı biriysem, avrupa'yı tercih ederim. çünkü, aynı birim parayla daha fazla şey görebileceğim. bir milyonuncu defa olacak ama güncel bir örnek olarak, ege bölgesi'nin popüler beldelerinde tatil ve karşısındaki yunan adalarında tatil örneğini verebilirim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kapadokya mardin sümela'yı görmeden avrupa'ya gitmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim