korku-gerilim / hikaye-öykü
8 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

bir alvin schwartz kitabıdır.

ithaki yayınlarının karanlık kitaplık serisinden çıkan korkunç öyküler üçlemesinin ilk kitabı olan bu minicik kitap tıpkı diğer iki kitap gibi kolay okunan ve eğelenceli bir kitap. üçlemenin ikinci kitabı karanlıkta anlatılacak bambaşka korkunç öyküler, üçüncü kitabı ise tüylerinizi ürpertecek yepyeni öyküler idi.

üçlemenin bu ilk kitabı da tıpkı diğer kitaplar gibi zaman içinde, farklı farklı ülkelerde anlatılmış öykülerin bir derlemesi. yazar derlediği bu öyküleri kendi üslubu ile yeniden yazmış. en uzunu üç sayfa süren bu öyküler için korkunç demek biraz iddialı bir ifade olur. zaten son bölümde geçen öykülerin sunuş bölümünde yazar bu öykülerin korkutmak için değil güldürmek için yazıldığını da belirtmiş.

yazar bazı öykülerin içinde bu öyküleri birilerine anlatırsınız diye size küçük tüyolar da vermiş. mesela öykü okurken sesinizi nerede alçaltıp nerede yükselmeniz gerektiği ya da tam nerede dinleyene dokunmanız ya da çığlık atarak korkuyu had safhaya çıkarmanız gerektiği gibi.

eğer çok amerikan filmi izlediyseniz bir gün kamp ateşi başında bu öyküleri arkadaşlarınıza anlatıp gecenin yıldızı olabilirsiniz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"karanlıkta anlatılacak korkunç öyküler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim