utanç verici ve atlatılması, mücadele edilmesi gerekli ruh hali. sesinizi yükseltin.
devamını gör...
(bkz: ciğer söndürür)

insanın hayatında süre gelen başarısızlıklardan, aile ve çevreden gördüğü psikolojik şiddeti içselleştirmesi, kabullenmesi durumu. bir nevi öğrenilmiş çaresizlik. bu durumdaki insan kendini hep eksik görür ve bir çaba içine girmeyi değersiz bulur. melankolik,çökük bir halde yoluna devam eder. hayatına çıkan pürüzlerde zaten olsa şaşardım tarzında ipi koy verir. olayları olumsuz tarafından yorumlar. bir umutsuzluk,bir kayıtsızlık halinde hayatına devam eder.
devamını gör...
sallayıp "kendine gel ulan kendine" demek istediğim insanlardır. bana bakın, böyle tuhaf tuhaf modlara girmeyin. kendinizi hor gördürmeyin. kazanırsın ya da öğrenirsin. kaybetmek diye bir şey olmasın lügatında.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kaybetmeye ve horlanmaya alışmış olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim