başarılı olduğun alanı iyi belirle.
hedef pazarını doğru seç.
devamını gör...
vergi levhanı almayı unutma
devamını gör...
az vergi verebileceğin bir ülkede çıkar.
devamını gör...
ne olursa olsun kendine yatırım yap. bilgilerini güncelle. sosyal medyadan ve siyasetten uzak dur. kişisel gelişimine odaklan. zamanını araştırmakla geçir. biyografi oku. başarı videoları izle. moralini yüksek tut. herkese en iyi enerjini ver.
devamını gör...
logo tasarımı ve kartvizit gibi şeyleri adam akıllı işinin ehli grafikerlere yaptırın 'bak gidip reklamcı bul yaptır demiyorum işinin ehli grafik tasarımı ile ilgili birini bul gerekirse basımını o kendisi yapsın' markanın işleyeceği veya satacağı üründen bağımsız doğru dürüst kompozisyon barındırmayan logo bastırıp komik olmayın. isim vermeyeceğim koca hatta koskoca bir süt ve süt ürünleri markası süt reklamı yapıp ineklerin erkek sesi ile konuştuğu reklamı izletti milyonlara ahahahahahahshshh komik oluyorsunuz. tanıtımını doğru ve düzgün yap.
devamını gör...
markayı kesinlikle tescillettirin. e-devlet üzerinden marka tescil işlemlerinizi kendiniz bile yapabilirsiniz. o kadar kolay yani.
devamını gör...
önce kenara en az 10 melyon gayme artı hayatta kalma maliyeti olan parayı atın.
bu enflasyonist ortamda kurulacak herhangi bir marka kar odaklı olmak zorunda olduğu ve markalaşma çok ciddi bir süreç olduğu için o paranın bile fazlasına ihtiyaç olacak.
o anlatılan başarı hikayelerini ardında "tam batacakken babam bi 5 milyon dolares ateşledi" kısmı hep atlanır.
veya zötüne güvenen varsa hedef usa. markalaşma ancak hard kapitalist sistemlerde veya devletlerin politikaları sonucu olur. dışarıdan gelen birine de o pastadan kremayı sadece abd yedirir.
o da ancak belli şartlarla.
araştırın demek istediğimi anlarsınız.
bunları da das kapital falan yazmaz.*
devamını gör...
birkaç aşşşşırı pahalı ürün çıkarın. geri kalan da marka logolu ucuz ürünler olsun.
devamını gör...
ürün gelirinizin en az yarısını yine sattığınız ürüne /hizmete yatırın (reklam, pazarlama, ürün fotoğraf çekimi, influuncer marketing...)
ama önce malimüsavire gidip yasal şirket vs giderlerini öğrenin, iş yapmasanız bile minimum 15-20 bin gider oluyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kendi markasını çıkartmak isteyenlere tavsiyeler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim