kendini bu durumlara düşürmeden omuzlar üstünde terk etmek vardı siyaset sahnesini.

acıklı ama hakedilmiş bir rütbe tenzili bu.

izmir'in selçuk ilçesinde, evde çıkan yangında 5 kardeş hayatını kaybetti. kahreden haberle ilgili chp eski genel başkanı kemal kılıçdaroğlu yine tweet attı. kılıçdaroğlu’nu kimse dikkate alıp haber yapmadı.

buradan
devamını gör...
kılıçdaroğlu kim awk?
devamını gör...
kendi belediye başkanını aramıyosun sormuyosun, cbaşkanlığı koltuğuna dikmişsin gözünü, kendi yediğin halt için bile aksarayı suçluyosun.
yerel yönetimler ne yapar. fakir fukara ile ilgilenmek devlet bakanlığının işi değildir. bunlar yerel yönetim işidir. bence veryansın tvde nihatla kolkola girsin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kılıçdaroğlu'nun paylaşımını kimsenin haber yapmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim