izmir egekent 2 de çok tatlı insanların işlettiği bir kitap cafe. kitap kulübüne katılmaya başladım. çok hoş insanlar ile tanıştım. ayrıca ayda bir buluşup o ay okunan kitabı konuşuyoruz. çook çook uzun ömürlü olsunlar.
devamını gör...
burası sadece bir kitap kafe değil. raflarında her zevke hitap eden kitaplar, fincanlarda mis gibi kahve var. içeri girdiğinizde sizi sadece sayfaların dünyası değil, samimi bir ortam ve içten insanlar karşılıyor.
sahipleri, iyi sohbetin de kıymetini bilen dostlar. kitap kulübüyle edebiyatın derinliklerine dalmak, yeni bakış açıları kazanmak mümkün. burası, okumanın ve paylaşmanın keyfine varmak isteyenler için özel bir yer.
devamını gör...
izmir kent 2 de insanın kitap aşığı güzel insanlarla tanıştığı sığınak. hem kitapçı hem cafe hem de yuva.
özellikle böyle bağımsız yerler kazansın diye kitaplarımı oradan alıyorum. ayrıca ayda bir kitap katıldığım kitap okuma grubunda çılgınlar gibi tartışıyoruz. ( tabi ki kitap üzerine)

iyi ki var...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kum kitabevi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim