gün geçmiyor ki lilitin kendisi ve bütün akrabaları sözlüğümüze kayıt olmasın.
hoş gelmiş.
öbür lilithlerle de tanış iyi insanlar.
devamını gör...
hoşgeldin evladım.
devamını gör...
(bkz: sülalecek yazar olanlar veritabanı)
devamını gör...
nasıl bugün kaydolmuş yazar? vardı zaten. vardı di mi? ben, günün 27 saatini sözlükte geçirmekten kafayı sıyırmış olamam di mi? vardı valla ya.
neyse, yeni eski fark etmez artık, gelmiş, hoş gelmiş.
devamını gör...
lilithinoğlu olsa bu kadar entry girmezsiniz. *
devamını gör...
emek verdiği tanımların hak ettiği değeri görmediğini söyleyen yazarımızdır*. siz yazmaya devam edin, tanımlarınızın kaliteli birer analiz olduğunu düşünüyorum. bu şekilde devam edin.
devamını gör...
nickaltıma yazınca gördüğüm yazarımız. kendisini gördüğüme sevindim. lilithi düşman gibi görüp anlamayan insanlara biz anlatacağız.
devamını gör...
lucifer dizisindeki mazeeken'den mi bahsediyoruz? benim bildiğim sadece o var
devamını gör...
nazar boncuğunu eksik etmesin dediğim yazar.
devamını gör...
bütün ızdırap feminist başlıklarda gördüğüm, adaşı ile ayırt edemediğim, lilith tarikatı mensubu, ataerkil sistem diye diye gezen kendi tabiri ile "deli"* yazar. adının hakkını fazlasıyla veriyor şüphesi olmasın.
oturup konuşulacak daha makul bir insan olmasını dilerdim.
devamını gör...
lilith benim en sevdiğim mitolojik karakterdir. böyle derin sembolik anlam taşıyan değerlerin popüler kültürde dejenerasyonu beni çok rahatsız etmekte. sosyal medyada ve burada lilith'in hısım akrabası olduğu iddiasında sayısız insan var. özlerinde korkunç bir teslimiyetçilik taşıyorlar. durum çoğu zaman tam da bob marley olup, bob marleyliğin felsefesini anlamama haline dönüşüyor.

geçen günlerde nickaltını işgal ettiğim dostumla sohbetimizden sonra gerçek anlamda utandım. utandığım derin cehaletimdi. küstahlığımdı. kendisiyle sohbetimize kadar en sevdiğim mitos karakteri hakkında bilgimin yarım parağrafı bile bulmadığını idrak ettim. şimdi kendisi sayesinde lilith'in tarihselliği bakımından iyi bir paradigmaya sahip oldum. üzerine bir de teoloji ve tarihe hakikat içeren perspektif nasıl olur hususunda paradigmalar süzdüm. o sohbetimizden sonra bir çok yaş daha büyük hissetmekteyim kendimi.

herkese lazım bir dosttur kendisi. ama bunun yanında artı olarak benim siper yoldaşımdır. mücadele için büyük gurur ve umut kaynağıdır. varolsun.

lilith'in de tanıdığım en esaslı hısım akrabası olur.
devamını gör...
sıra gecesinde hakkında şarkı söyleme hissi uyandıran yazardır. liliitinn kıızıııı yandırdııı biziiiii
devamını gör...
#2118867 yürü kız. kim tutar seni?

cesur kadınmış. bükemediğim bileği öperim ben. saygılarımla.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"lilithinkizi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim