tam adı mario baruwah balotelli olan italyan futbolcudur. genellikle saha dışı olayları ile meşhur olan bir kişiliktir. sebebi ise geçirdiği zor çocukluk ve buna bağlı olarak yaşadığı kimlik bunalımları (italya'da maruz kaldığı ırkçılık sorunları bunun bir parçasıdır.) olabilir. evsizlere para dağıtması gibi eylemleri aynı zamanda duyarlı bir kişiliğe sahip olduğunu da göstemektedir. kendisi ile alakalı şöyle bir kare mevcuttur:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bazı insanları anlatmak için kelimeler yetmez, mario balotelli vukuatları ile bunu başaran insanlardan birisidir.

ek not: burada vukuatlarından birisini paylaşmak istiyorum. bu aslında çok bilinen bir hikayedir. mourinho'nun inter'deki bir döneminde balotelli harici bütün santraforları sakatlanmıştı ve o dönem esnasındaki bir maçta devre arasında balotelli'ye bu durumu 14 dakika izah etmeye çalışır. ilk devreden sarı kart gören balotelli'yi kart görmemesi konusunda uyarır. o kadar uyarılara rağmen balotelli ikinci devrenin başlamasından 3 dakika sonra ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kart görüp oyundan atılır. tabii ki manchester city'de iken abd'de bir hazırlık maçında yapmış olduğu o lakayt hareketi de unutmamak gerekir.
devamını gör...
adana demirspor ile anlaştığı haberleri çıktı.
valla helal olsun.
devamını gör...
adana demirspor la 3 yıllık sözleşme imzalamış. ondan sonra vay efendim biz batıyoh yardım edin.
devamını gör...
tam yerine gelmiştir. 3. sayfa haberlerinin vazgeçilmez, güzide şehri adana'ya hoşgeldin allah'ın delisi.
pirikethane, şakirpaşa vesaire artık mekanı olmuştur balotelli'nin.
vur dumana, gel imana balotelli reis.*
devamını gör...
güneşe ateş etmesi an meselesi.
devamını gör...
kebap için geldiği rivayet edilen futbolcu.
devamını gör...
güneşe ateş edenlerin, gözaltına alınırken aklım hala yapmadıklarımda diyenlerin, bomba imha ekiplerinden önce şüpheli çantaya tekme atanların, odun sobasında esrar yakanların şehrine hoş geldin.

“why always me?” reis kendine hoş geldin, bize hoş geldin.
devamını gör...
bu adam aşırı derecede sigara bağımlısı zaten gittiği çoğu takımda disiplinsizliği yüzünden dikiş tutturamadı,adana demirspor'a şimdiden geçmiş olsun bu adamın öz anne babasını getirsen onlar bile oğullarına güvenip 3 senelik sözleşme imzalamaz.
devamını gör...
mafya devletinin kolladığı bir takıma gelmiş leş oyuncu.
devamını gör...
adana şehrine bir süre sonra heykeli dikilecek futbolcu..
adam zaten kavgacı deli
şehir deli
birde geldiği takım deli
bak maçta birinin üzerine yürürse tribün iner aşağıya ortalık karışır..
üzerine birde oynar ise.. sen seyret şenliği..
devamını gör...
bu adamın süper lige gelmiş olması harika.

ateş (adana) ile barutu (balotelli) bir araya getirdik. lige damgasını vurur mu bilmem ama adından çok söz ettirecege benziyor. yıllar boyunca 4 büyükler onu türkiye'ye getirmeye çalıştıysa da başarılı olamamıştı. bu sezona nasip oldu.
devamını gör...
150 gol atmasını dilediğim adana demirspor topçusu. 25 de yeterli.

olası balotelli senaryoları:
1. agresifliği yüzünden sürekli kart cezalısı durumuna düşüp forma giymez, yatışa geçer.
2. iyi bir performans gösterip seneye kış veya yaz transfer döneminde 3 büyükleri peşinden koşturur. yüksek mayışı basıp bi tanesi alır, gittiği takımda tutunamaz.
devamını gör...
bunu türkiye'ye getirip para veren zihniyette harbide akıl yok. adamın futbol kariyeri bitmiş para yemek için hobi olarak bu mesleği yapıyor. sürekli el kol yapıp olay çıkarma peşinde. türkiye de kalırsa bunun dayak yemeden bu ülkeden gitme şansı yok.
devamını gör...
sinirden deli olduğum futbolcudur.
devamını gör...
kudurtucu bir tarzı olan top tepici şahsiyet. kara kargaları üzmüştür.
devamını gör...
adam gibi adamdır.
devamını gör...
katırcı sergen'e bu akşam kapak yapmış top tepici.
devamını gör...
bugün 10 senelik olaya gol attıktan sonra cevap vermiştir. vallahi billahi manyak bu adam. ayrıca o videoyu ona maçtan önce kim izlettiyse helal olsun. herif resmen kin tutturmuş. rakip analizi yapmış. ayrıca gol çok iyiydi eski balotelliyi hissettirdi.
devamını gör...
çirkef karaktersiz birisi.
devamını gör...
beyinsiz diyen insanlara kendi beyinlerine yenilten futbolcudur. maçtaki teorik golünü saymazsak sergen yalçına senelerin golünü atmıştır. bunu kendine yediremeyen sevgili renktaşlarsa komik bir şekilde ırkçılığa soyunmuşlardır. maç kazanılır kaybedilir ama insan insanlığını kaybetmesin yeter ki.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mario balotelli" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim