atari bana ait olsa bile çocukluğumda hep luigi karakterinin bana kakalandığı, video oyunlarının atası, japon yapımı nintendo oyunudur.

maksat engelleri aşarak prensesi kurtarmaktır. ancak hep yanlış prensesleri kurtardığımızdan hiç bitmeyecekmiş gibi hissettiren oyundur:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
prensesini kurtarmak için mantarları delen bir oyun karakteridir. oyunun sonunu görene helal olsun'dur.

bir kere ateşli, lavlı bölüme geçmiştim de dünyalar benim olmuştu. biz prensesi değil, prensesi kurtarmaya çalışma çabamızı, o ümidimizi seviyorduk aslında. yoksa prenses de kimmiş canım.
devamını gör...
ilk oynadığım zamanlarda günün 15 saati oynuyordum bağımlılık yapmıştı resmen,yollarda yürürken bile kendimi mario gibi hissedip engellileri aynı şekilde zıplama ile aşmaya çalışıyordum,neyseki şimdi tarih oldu.
devamını gör...
aman allahım çocukluğum dedim oyundur. aşırı severdim atarinin başından kalkmazdım heyy gidii. pandemiden önce şubatta (bkz: sonic the hedgehog)* filmine de gitmiştim. sinemadaki “son filmim” olarak da ayrı bir yeri vardır kendisinin. hala ara sıra açıp müzüğünü dinlerim. tık tık
devamını gör...
ah o gizli mantarlar.
devamını gör...
magic mushrom göndermesi ile her seferinde beni yaran oyun. aynı zamanda süper olmadan da kahraman olunabileceğini bize göstermiş nadide bir oyundur kendisi.
devamını gör...
super mario 64 oyunuyla öğrendiğim video oyun karakteridir. orijinaldir. nostaljiktir. eski atarim olsa açar oynardım valla. o kadar güzel.
devamını gör...
bölüm sonu canavarının verdiği gerilimle aklımın çıktığı oyun. aynı zamanda doksan neslinin yegâne gamerlık başlangıcı noktasıdır.
devamını gör...
so long, gay bowser!
devamını gör...
çocukken zevkle oynadığım bir oyundur kendileri. atari zamanlarına yetişemedim ama.
devamını gör...
1-2'den 4-1'e. 4-2'den 8-1'e geçip kolaylıkla bitirilebilen oyun.
devamını gör...
video game tarihinin ilk ve tek meriç'i.
bir prenses için yemediği mantar, yenmediği canavar kalmadı, kah uçurumlardan düştü kah ördeklerin, et yiyen bitkilerin hedefi oldu.
sonuç; prensesi kurtardı da noldu. hiç...
devamını gör...
mario isimli tesisatçı abimizin prenses peach toadstool'u kurtardığı oyundur. klasik seriyi (yoshi's ısland'ı saymazsak) bitirmiş, super mario 64'ü de %100 tamamlamış ve anlık olarak 3d all stars'tan sunshine'ı oynayan biri olarak kendisini baya severim. kendi canını aşkı için riske atan küçük ama koca yürekli bir adam.
devamını gör...
super mario 64 kopyası 1.5 milyon dolar ile en pahalı oyun unvanını aldı..buradan
devamını gör...
eve gelen tesisatçıyı çizip-modelleyen adam oyuna böyle bi karakter atıyordu sanırım öyle bir hikayesi vardı. çocukken deli gibi oynardım, bir keresinde bloklarda ters döndürmüştüm, nasıl yaptığımı bilmiyorum ve oyunu yarasız beresiz haritanın altından beleşe bitirmiştim. ayrıca benim en sevdiğim serisi super mario world nintendo'dur.
devamını gör...
bir nesli yarı yıl tatillerinde sabahlara kadar uyutmamış , prensesi kurtaracağız , bölümleri hasarsız atlatacağız diye anneyle ters düşürmüş,ama yıllar geçse de favori oyunum(uz) olmaktan vazgeçirememiş , sürekli sırıtan ve pozitif tesisatçıları barındıran 80'ler çıkışlı video oyunu. orjinal ismi (bkz: mario bros.)
devamını gör...
şuncacık boyu var türlü türlu huyu var adamidir.
olm sen tesisatcisin ne isin var prensesle alsana jessica komsunun kizi helgayi.
sanirim bir de uyusturucu bagimlisi.
yiyor magic mushroomları sonra türlü türlü ucma, kanalizisyona girme minik minik canlilari ezme ve finalde ejderha öldürme tripleri
khalesi görse öldürür bunu.
devamını gör...
tıpkı adı gibi supper bir mario oyunu. bunun forever versiyonu vardı, çok oynardım.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
en sevdiğim oyundu. prensesi kurtarmak çok mutlu ediyordu. güzel günlerdi o günler.
devamını gör...
nasıl da deli gibi oynardım. bazen o kadar düşünürdüm ki uykumda bile prensesi kurtarma peşine düşerdim. şimdi o tadı hiçbir oyun vermiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"super mario" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim