şu anki türkiye barolar birliği başkanıdır. kendisini neden ve ne karşlığı sattığı henüz bilinmemektedir ancak herşeye rağmen:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
az önce ...ü, pardon, koltuğu kaybeden akp yandaşı.
devamını gör...
better call feyzi yakında akp'den siyasete girer diye tahmin ediyorum.
devamını gör...
ne oldu metin? gitti koltuk? hahahaha. ulan keyfim nasıl yerine geldi senin şu suratını görünce bilemezsin. koltuk için atmayacağın takla yok akpli metin.

twitter.com/mervesabci/stat...
devamını gör...
döneklikte sınır tanımayan bir adamdır. bir dönem uzun ile çatır çatır dalaşan adam son dönemde
.ötünün kılıyık pozisyonuna geçti. neyse ki ebesininkini gördü. gerçi vekilliği garantidir onun.
devamını gör...
arkasına bakarak gitmistir. bye bye.
devamını gör...
ya bu adamı 1 yıl önce herkes yerlere göklere sığdıramıyordu bir anda noldu öyle gı.
devamını gör...
kim yere göğe sığdıramıyormuş metin feyzioğlu’nu bilmiyorum ama gideceği önceden belliydi. birçok barodan da tepki vardı kendisine. hatta oy farkı daha çok olur diye bile düşünüyordum. (seçim listelerinde baro başkanı sayısı metin feyzioğlu’nda olabilir. ancak delegelerle baro başkanlarının aynı görüşte olmaması da çok olasıdır.) velhasıl kelam yeni türkiye barolar birliği başkanı erinç sağkan’a hayırlı olsun diyorum. umarım gelen gideni aratmaz. her ne olursa olsun kimsenin de hakkını yememek lazım. yargı paketlerinin çıkmasında feyzioğlu’nun katkısı da tartışılmaz.
devamını gör...
eski tbb başkanı olur kendisi. aynı zamanda ceza hukuku profesörüdür. yerini 2021 aralık itibariyle erinç sağkan almıştır. tüm hukuk camiasına hayırlı olsun, ne diyelim.
devamını gör...
yeşil pasaportunu da al git denilesi tbb eski başkanı.
devamını gör...
kendisiyle facebook'tan arkadaş olduğum eski tbb başkanı. yeni seçilen erinç sağkan a görevinde başarılar dilerim. umarım hukuk camiasına hayırlı olur. çok değil 1 yıla kalmaz iktidar partiden siyasete giriş yapacağı herkesin malumu.
devamını gör...
krala yaslanıp düşen birisi
devamını gör...
kendisi için üç yol var.
1. danışmanlık ayarlanacak.
2. milletvekilliği
3. kapının önü.
tahminim büyük oranda kapının önüne konulacağı yönünde. vatan partisi falan belki sahip çıkar.
devamını gör...
adaletin cübbesini hukukun değilde sarayın önünde ilikleyen kim varsa aynı akıbete uğraması temennisiyle.
devamını gör...
artık dinlenmesi gereken biridir zira döne döne başı dönmüştü. ancak şahsım onu işsiz bırakmaz. bence yalova’ya kaymakam olarak atanmalı.

tanım: akp’nin kaybettiği seçimin mağduru.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"metin feyzioğlu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim