her türlü kitap mutluluk sebebidir ama şiir ayrı bir mutluluk verir şiir kitabım var diye demiyorum tabii ki.

bir zamanlar okul bitsin de yeni yıl ile yeni kitaplar alalım diye beklerdik, yeni kitapları alınca da ilk türkçe kitabını açar içinde ne varsa fıkra, şiir, hikaye ve masal gibi hepsini okurdum böyle söyleyince de yaşlanmışız gibi oldu fakat bir zamanlarımız böyle geçti ne yapalım.

bir ara elime içi şiir dolu bir kitap geçti özellikle arasam elime geçmez hele o yaşta mümkün değil sonra öğretmenim kitabı görünce bana layık görmemiş olacak ki benden aldı geri veririm diye bir daha göremedik tabi. acıklı hikaye anlatasım var bugün. aslında burada ismini yazıp onu ifşa etmek vardı da neyse belki ölmüştür mezarında ters dönmesin şimdi.
devamını gör...
küfürde bulurlar...
devamını gör...
şiirlerde hüznü bulursun, aşkı bulursun, oyunbaz cümleleri, yerinde duramayan kıpır kıpır kelimeleri bulursun belki ama mutluluğu bulamazsın dostum.
devamını gör...
demekki orada sen varsın, saadet senin olmadığın yerdedir.. herkes bilir dünya meşakkatli bir yerdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mutluluğu şiirde bulamayanlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim