yazdığım başlığa entry girilince, yeni insanlar ile tanışınca, sempatik başlıklar görünce veya gundeme dair birşeyler öğrenince yaşanan hisler .
devamını gör...
gayet doğaldır zira kafa sözlüğün serotonin hormon düzeyini arttırıcı etkisi isviçreli bilim adamları tarafından kanıtlanmıştır.
devamını gör...
çok mutluyum çok..
iyi ki hepimiz varız..
hepinizi çok seviyorum..
devamını gör...
bazı yazarlardan nude gelince, feminstleri kızdırınca, güzel çıtırlar görünce veya cinselliğe dair başlıklar görünce yaşanan hisler .
devamını gör...
güzel insanlar edindim. bazen işi gücü bile sallıyorum.
devamını gör...
gün bittiğinde yatıyorum yatağıma, açıyorum alttan hoş bir şarkı takılıyorum sözlükte bir başıma. bilmediğim şeyleri, insanların düşüncelerini okuyorum. kendim istediğim gibi yazıyorum. misss gibi ortam 0 stres, dinlendiriyor.
devamını gör...
güzel ve nezih bir ortamı var, sayfa tasarımı da oldukça sade ve yormuyor. kendi projelerim gereği sürekli nette gezinsem de fazla vaktim yok ama birkaç tasarım katkısında bulunmak isterdim belki ileride bir ileti atarım, ancak render beklerken nette gezinebiliyorum. her şeye rağmen oldukça iyi, biraz daha gündemsel başlıklar ön plana çıkarılsa, direkt haberler için buraya da bakardım.
devamını gör...
mutlu değilim de başka yer yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'te mutlu olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim