bir reuters haberi. turkiye'nin paris iklim anlasmasi'ni yururluge koymasinin ardindan, anlasmadaki hedeflerin gerceklestirilmesi icin uluslararasi toplumdan, toplamda 3,1 milyar euro degerinde kredi almaya hazirlandigi iddia ediliyor. kredinin 2 milyar eurosunu dunya bankasi, 200 milyon eurodan fazlasini almanya ve 1 milyar eurosunu fransa'nin finanse edecegi bildiriliyor. umarim bu para da 128 milyar dolar vakasina donmez.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

buradan
görsel kaynağı
devamını gör...
muhtemel milyarların kayboluşudur şimdiden.
devamını gör...
yeni bir tokatlama yapılacak anlaşılan. türkiye hükümetinin cevre ile ilgili yapacağı tek şey muhtemelen yeni bina inşa etmek ve üzerine iklim krizine karşıtız yazmk olur. hayatları hülle
devamını gör...
değişen uluslararası siyaset biçiminde türkiye'nin kendi cephesini kurmak istemesinin sonucudur.
küresel ısınma dünyadaki hiçbir devletin umurunda değil. yalnızca iflas eden bir önceki anlaşma olan kyoto protokolü sonrası daha kapsamlı bir anlaşma oluşturuldu ve bu anlaşmaya taraf olanlar yeni dünya siyasetinin özneleri olarak ilan edildi. taraf olmayanlar dışlanacaklar. iyi paralar verildiği için bu sefer kabul eden ülke sayısı çok daha fazla. süreç neyi gösterir bilinmez fakat şimdiden kağıt toplayıcılara birleşmiş milletler altında yapılan sıfır atık projesi sebebiyle operasyonlar çekilmeye başlandı. müdahale olan her yerde kağıtlara ve toplama arabalarına el koyuluyor.
devamını gör...
avrupa'nın nükler çöpünü türkiye'ye yıkmak karşılığında verdiği kredidir. toprağımızı nesiller boyu zehirlememiz karşılında borç alıyoruz. şaka gibi.
devamını gör...
cengiz holding organik bina yapar şimdi.
devamını gör...
bizim üsttekiler kesin ooooo harçlık geldi kerizlerden diyordur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"paris iklim sözleşmesi için türkiye'ye 3,1 milyar euroluk kredi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim