gezi'den başlayan süreçle 15 temmuz sonrası günümüze kadar erişen hali ile doruk noktasındadır kanımca.

taksim'dekiler şanslı. ne kadar it kopuk solcu varsa, haftanın 7 günü gelip dayak özlemlerini gideriyor. saçından çekilen uzun saçlı çocuklar da mutlu polis de.

konya polisi ise gariban. yılda bir bilemedin iki eylem görüyor. onda da 15 kişi anca var. ara sıra görev yerleri dönüşümlü olmalı bunların. kahraman her polisimizin tatması gereken bir şey sosyalist tiplere girişmek. ağzı yüzü kayık çoğunun esrardan. gömeceksin açılacak adam.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"polislerdeki solcu dövme arzusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim