konusuna konusuzuna ve türüne göre değişse de hep yalandan bir inilti, saçma sapan ahlamalar ohlamar. görüntüyü kapatıp sadece sesi dinle millet birbirini gıdıklıyor sanırsın.
devamını gör...
sürekli birileri birilerine bir şey sokuyor. en sarih klişe bu olduğunu düşünüyorum.
devamını gör...
konulu olanlarında çift eve girer ve kocası ev sahibi çifte karısını tanıştırır:
'' eşim martha, kendisi ilk kez deneyecek böyle bir şeyi''
martha'ya bakarsın 140 cm cam silikonundan memeler, 25 cm. lik takma tırnaklar...

ilk olması seyredene daha azdırıcı geliyor diye bir istatistikleri mı var bilmiyorum ama sürekli bir ilk deneyim bombası.
devamını gör...
durum komedisi sayılan alt türde, aktristin çamaşır makinesinden çamaşırları alırken makinenin içine ansızın sıkışması. (bkz: senaryo tembelliği)
devamını gör...
30dk 40dk 45dk gitmeleri
gerçek hayatta böyle bi şey yok arkadaşlar
max 5 dk
devamını gör...
hiç ters köşe yok, hep mutlu sonla bitiyor.
devamını gör...
(bkz: matematik dersinin seksle bitmesi)
devamını gör...
baba figürü bedenen formsuz, hanımını yeterince tatmin edemeyen, seksilikten uzak bir adama dönüşmüştür yıllar yılı. bunu gören oğlu babasına nefret duymakta, içten içe annesini tatmin etmeyi amaçlamaktadır. anne oğul arasında vakit geçirmeler, birlikte yapılan aktiviteler sıklaşır.

ve o gün gelir çatar. baba her zamanki formsuzluğuyla ve umursamazlığıyla tam bir zebelek gibi bira içmekte ve dünyanın en sıkıcı televizyon programını izlemekteyken sızıp kalmıştır. bunu gören oğlu babasına bir kez daha nefretle bakmakta, adeta içinden ''baba değil eşkıya anasını satayım'' demektedir. o sırada annesi dekolteli ve hoş bir kıyafet giymiştir. baba uyuyakalırken anne oğul önce ufak yakınlaşmalarla, sonra şehvetli öpüşmelerle, nihayetinde de sert bir sevişmeyle işi pişirir.

artık anne ve oğul birbirlerinindir. içten içe en çok hayal ettikleri, itiraf etmekte güçlük çektikleri olayı gerçek kılmışlardır. bu olaylar zincirinde o gıcık baba da bir türlü uyanmaz. ya da tam iş bittikten sonra uyanıp iki maceracı zıpırı kötü hâlde yakalar, basar kalayı.

bu kategoride britney amber ve nathan bronson'un oynadığı versiyonu favorimdir. üç oyuncu da içinde bulundukları şartların duygusunu çok iyi göstermiş, baba haricindeki ikili de fiziksel olarak süper iş çıkarmıştır. önlerinde saygıyla eğilirim.
devamını gör...
eve ansızın biri gelince oda lambası kılığına giren people of color.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"porno film klişeleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim